Skip to main content

Călin Husar revine la Radio Guerrilla. Va fi şef peste radiourile Realitatea Caţavencu, mai puţin Realitatea FM

 

guerrilla-logoMişcări în grupul Realitatea Caţavencu şi la nivelul posturilor de radio. De la 1 februarie, Călin Husar va fi director general peste Gold FM şi peste reţeaua Guerrilla. Călin Husar plecase de la conducerea Radio Guerrilla în urmă cu un an. Acum a revenit, după ce a fost chemat de Sorin Ovidiu Vîntu.

Publicitate

Husar va conduce cele două posturi de radio, grupate în Divizia Radio Realitatea Caţavencu. Nu intră în această divizie Realitatea FM.

Călin Husar, pentru paginademedia.ro:

“Am convenit să revin pe reţeaua Guerrilla şi pe Gold FM. Asta este ceea ce mi s-a oferit. Realitatea FM nu a intrat în discuţie. Nu este problema mea.”

Husar, unul dintre fondatorii Radio Guerrilla, spune că divizia va avea “autonomie totală”.

Călin Husar, pentru paginademedia.ro:

“Condiţia pentru a mă întoarce a fost autonomia totală. A fost motivul pentru care am acceptat poziţia. Buget propriu, execuţie bugetară proprie, fără alte legături cu restul grupului.”

Iniţial, Divizia radio era condusă de Sorin Vulpe. Într-un mesaj intern trimis de managementul Realitatea Caţavencu, lui Sorin Vulpe i s-a atribuit acum o altă poziţie – “Director de Dezvoltare Internaţionala a grupului”, cu o misiunea de “a identifica oportunităţi de extindere a business-ului în afara României.”

Iată şi mesajul intern:

"De la 1 februarie 2010, Sorin Vulpe - membru al Board-ului Realitatea-Caţavencu, va prelua funcţia de Director de Dezvoltare Internaţională a grupului, misiunea sa fiind de a identifica oportunităţi de extindere a business-ului în afara României.

Directorul General al Diviziei Radio Realitatea-Caţavencu (Radio Guerrilla şi Radio Gold FM) va fi Călin Husar, unul dintre membri fondatori ai celor două radiouri. Călin, care a mai ocupat funcţia de Director General al Radio Guerrilla până în decembrie 2008, va conduce începând de săptămâna viitoare direct şi nemijlocit ambele posturi de radio."

Despre mesajul intern a scris şi Subiectiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasilica vasilica
    @Razvan Cucui. Stai bren ce sari asa de fund in sus? A facut si nea Fanica o incercare. Asta nu inseamna decat ca vedem la fel problemele si ca stim aceleasi adevaruri dureroase. care pe unii ii cam deranjeaza. Auzi? Tu chiar vinzi masinute de cusut? Daca ma tai cu cutitu lui Ranbo pot sa ma cos singur ca el cu masinuta ta? Sau trebuie sa-mi iau si cruciulita ca sa ma fereasca de accidente?
  • gogu Protevistu' gogu Protevistu'
    @calin h.
    Husare vioi. Lasa-l pe domnul Mihaiu sa plece la TVR sau la Patriciu.Va avea un salariu mare. Este suficient pentru ceea ce-si doreste momentan in viata . Daca-ti vei da demisia din nou Mihaiu va sa fie primul care va alerga la maestrul matale Vantu sa ceara postul tau. Normal va avea concurenta in juniorul Vulpe. Alt prieten... Sper ca ai invatat din greselile altora. Totul are un pretz. Inclusiv intoarcerea ta la radiouri. Bafta baiete!
  • zvoner zvoner
    Caline, n-a spus nimeni ca va fi dat afara. Va fi dat inauntru dupa modelul vulpe. Eu cred ca si un post de dezvoltator african in burkina faso nu e de lepadat. Si ar putea sa faca niste duplexuri senzationale cu gheorghe. Eventual si cu difuzare pe tv sub atenta obladuire a lui tatulici - maestrul acestui gen de emisiuni. Unde trimit factura pentru aceasta idee geniala?
  • calin h. calin h.
    Va rog sa incetati cu zvonistica.
    Liviu Mihaiu nu va fi dat afara de la noi.
    Va ramane colaborator al Guerrilla FM si co-realizator al emisiunii concepute de Andrei Gheorghe din intervalul orar 13.00-14.00.
    Pe langa aceasta va mai primii din partea grupului Realitatea-Catavencu noi atributii in
    noile structuri din Departamentul Dezvoltare Internationala condus de fostul nostru coleg de radio Sorin Vulpe.
  • george george
    @guvernatorul
    Vad ca-ti cam place sa-ti lauzi sefii. Ti-ai pus intrebarea de ce pe unde ai fost te-a cam dat lumea afara? Catza, Tvr, Guerrilla? Cu salvarea deltei ai cam dat-o in bara. Cunoscatoriii stiu ca-i doar o metoda de a mai culege ceva argintzi europeni si nicidecum vreo noua pasiune ecologista. Succes. Radio Harsova te asteapta !
  • anca anca
    Liviulica mama. Nu ne intereseaza laudele tale. Iar treaba cu guvernatorul nu-i de lauda. Putzintica rusinica ar fi normala la un pui mic de matroz.
    Mai bine ne-ai lumina cu noua ta situatzie la radio. Mai ai job sau nu? Ca Vantu si pe tine si pe amicul tau Vulpe v-a pus in concediu de maternitate.
    Te mai lasa Husar cu emisiunea ta racnet?! Cat despre delta sa-l intrebam pe radutza cat e kilul de sturion micutz pe piatza din bucuresti din fonduri europene?
    Macar ai decentza si taci. Apropos, la tvr se fac angajari. La patriciu nu mai merge cu metoda seicaru. mare atentzie la portofel.
  • vizitatorul relaxat vizitatorul relaxat
    S-ar putea sa ai dreptate. Pe vremurile astea de criza s-au lins pe bot de whiskyuri scumpe. Pana si sandi o sa se downgradeze la alexandrion sau vinars.
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    @Fanica, daca am chef sa scriu despre fostii mei colegi nu ma ascund dupa nick-uri. Si nici nu fac glumite. Iti recomand blogul fish-eye. Insa am abandonat "tema" de ceva vreme, iti marturisesc, de greață.
    Si, da, mai lucrez la revista aia de bucatarie si, daca voi considera oportun, o sa vand si Cruciulita de la Bethleem si Trifoiul de Aur si cutitul care i-a salvat viata lui Rambo. Dar nu o sa-mi vand niciodata prietenii, copiii si constiinta asa cum, dupa gluma cu "masinutele de cusut", m-am prins ca ai facut tu.
  • guvernatorul guvernatorul
    @vizitatorul relaxat Nu stii despre ce vorbesti. Husarul zburator nu din bere vanduta va plomba bugetul ci din bere data pe post de salarii baietilor din radio, oameni care beau un tren de vin/bere per teambuilding (vezi week-end-ul trecut, prietenii stiu de ce).
  • vizitatorul relaxat vizitatorul relaxat
    @Petrisor sau @Husar - cine binevoieste sa ne lamureasca
    “Condiţia pentru a mă întoarce a fost autonomia totală. A fost motivul pentru care am acceptat poziţia. Buget propriu, execuţie bugetară proprie, fără alte legături cu restul grupului.” - asta inseamna ca in eventualitatea (extrem de probabila in acest an) ca radiourile ies pe minus de unde apar banii pentru acoperirea gaurilor? Nu care cumva razboinicul husar va lupta pentru autonomie si neatarnare cu cascaval din buzunarul propriu? Pentru ca, in aceasta varianta, strengareala vulpii s-ar putea sa fie o miscare inteligenta prin care isi sterge urmele cu coada si nici vantu nu va mai fi nevoit sa plombeze inca o carie din zambetul din ce in ce mai stirb al grupului.
    Umbla niste zvonuri prin targ ca pe la sfarsitul anului trecut ar fi fost scoase la semimezat si radiourile dar nu a fost nimeni interesat. Dar cum pentru calin o mica lipsa in buget la sfarsit de an n-ar insemna decat inca vreo cateva butoaie de bere vandute la vara pe motoare, nu-l deranjeaza prea tare sa pozeze in husarul calare pe un cal alb ce vine sa puna palosul in slujba luptei aurite de gherila.
  • guvernatorul guvernatorul
    De ani de zile trudesc la curatenie, ba in Delta, ba in Vama, mai nou si prin Bucuresti, si uite cu ce ma aleg. Dau unii cu vorbe de ocara in mine pe site-uri.
    Pai, cum sa fiu eu manager performant cu atatea gunoaie in tara asta. De ani de zile va tot zic ca sunt mai multe feluri de gunaoie. Intre timp, vad ca m-au impresurat ele pe mine. Si, de multe ce erau, nu mai aveam nici loc in birou intr-o vreme.
  • fanica fanica
    Vasilica, tu mai esti la revista aia de Bucatarie? Sau te-ai in tors la masinutele de cusut?
  • sorin v. sorin v.
    multumesc de invitatie nicule!
    sint un pic prins aici cu excelurile alea cu bugetu. in plus, trebuie sa termin si fituicile pt. examenele de la londra. te-as invita in transnistria saptamina viitoare, dar stiu ca te retin niste trebi la jakarta.
    si eu sint trist dar lasa nicule, vine si vremea noastra.

    foxy
  • nicolae popa nicolae popa
    merci mult, sov !
    sv, te astept aici , la noi , in INDONEZIA, sa dezvoltam ceva media...
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Vă rog să păstraţi un limbaj civilizat şi să nu mai faceţi afirmaţii calomnioase.

    Am mai spus-o şi în alte cazuri, e uşor să te ascunzi în spatele unui pseudonim şi să lansezi tot felul de afirmaţii.

    Nu îmi place să intervin în comentarii, dar îmi doresc un forum civilizat, cu argumente asumate şi cu identităţi precizate clar.

    Comentariile care conţin afirmaţii calomnioase, nesusţinute şi neasumate nu vor fi aprobate.

Trimite un comentariu

sus