Skip to main content

Pavel Stanchev pleacă de la conducerea Kanal D

 

pavel-stanchev1Şeful Kanal D, postul grupului Dogan în România, pleacă de la conducerea postului, începând din luna februarie.

Publicitate

Conducerea postului de televiziune va fi preluată de Haluk Kurcer, membru al boardului Dogan în România.

Detalii, în comunicatul de presă:

PAVEL STANCHEV, numit CEO (Chief Executive Officer) al KANAL D Romania in februarie 2009, paraseste compania Kanal D incepand cu ianuarie 2010, pentru raspunde unor noi provocari in cariera profesionala. Dupa un an petrecut la conducerea Kanal D Romania, an ce s-a suprapus cu criza economica, si care s-a dovedit a fi deosebit de dificil pentru piata media, Pavel Stanchev isi incheie misiunea la Kanal D.

Kanal D este pe pozitia a cincea in topul canalelor generaliste din Romania si dupa trei ani in care am adus bucurie in casele romanilor, ne propunem sa ramanem fideli telespectatorilor nostri si sa le oferim in continuare programe apreciate si preferate de public pentru a atinge tinta de a deveni unul ditre cele mai importante trei statii de televiziune, in 2010.” declara domnul Haluk Kurcer.

Dorim sa ii multumim Domnului Pavel Stanchev pentru dedicarea de care a dat dovada si pentru efortul depus in 2009, si ii dorim mult succes in viitoarea sa cariera” a declarat Doamna Begum Dogan, Chairwomen al Kanal D si Vice President al Dogan Media Group.

Kanal D Romania va fi condus in continuare de dl. Haluk Kurcer, Executive Member of Board of Directors, impreuna cu actuala echipa de management.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pierdutprinpanarama pierdutprinpanarama
    mdea... ce sa zic? macar daca ar fi luat o spaga mai consistenta dupa ce a reusit sa faca o productie de 200 de mii cu 2 milioane. poate il ajuta paprika sa gaseasca noi provocari. ca doar si el i-a ajutat sa gaseasca sacul cu bani.

Trimite un comentariu

sus