Skip to main content

Sârbu lansează un site pentru femei și Vîntu unul cu mașini second hand

 

Două noi site-uri în online-ul românesc. Pro TV a lansat perfecte.ro, un site dedicat exclusiv femeilor iar Realitatea-Cațavencu a pornit 2auto.ro, unul dedicat vânzării mașinilor second-hand.

Publicitate

Perfecte.ro: “Fashion&beauty”, “Diet&health”, “Love&sex”, “Home&deco” sunt doar câteva dintre secţiunile site-ului. Perfecte.ro va oferi, periodic, utilizatorilor interviuri cu vedete precum: Andreea Esca, Iulia Vântur, Corina Caragea sau Laura Cosoi.

2auto.ro: Platforma prezintă exclusiv oferte de mașini ce provin din parcurile auto rulate (second hand) ale dealerilor și importatorilor auto. Principala diferență față de site-urile care vând mașini second hand de la persoane fizice este că achiziția prin 2auto.ro le aduce cumpărătorilor și beneficiul de a avea garanție.

Alte detalii:

Despre perfecte.ro

Departamentul de internet al Pro TV (IBU- Internet Business Unit) a lansat, astăzi, perfecte.ro, un site care se adresează femeilor moderne, care vor să fie la curent cu tot ce mişcă în lumea modei sau în viaţa celor mai în vogă vedete ale momentului.

Lansarea perfecte.ro, se arată într-un comunicat, face parte din strategia diviziei de internet (IBU) a Pro TV de a se menţine în primii trei publisheri din .ro. Pentru începtul lui 2010, Pro TV şi-a propus să mai îmbogăţească online-ul românesc şi cu alte astfel de proiecte. Aparut în august 2006, IBU (Internet Business Unit) este divizia de online a Pro Tv S.A, care controlează site-uri: stirileprotv.ro, sport.ro, protv.ro, acasatv.ro, profm.ro.

Despre 2auto.ro

Este un serviciu online destinat vânzării de mașini second hand cu garanție.

Prin acest site, utilizatorii au acces la toate detaliile mașinii în paginile speciale care afișează descrierea și particularitătile tehnice, dotările opționale, pozele și un formular de contactare directă a comercianților pentru o posibilă achiziție.

"Lansarea 2auto.ro se înscrie în linia strategică a companiei new media a grupului Realitatea-Cațavencu de a miza, pe termen lung, nu doar pe consolidarea conținutului web și vânzarea de publicitate, ci și pe lansarea de servicii e-commerce", a spus Dragoş Stanca, managing director F5.

Carmen Andronache

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • ha ha ha, am ras cu pofta! "achiziția prin 2auto.ro le aduce cumpărătorilor și beneficiul de a avea garanție" Adica, garantii de la Vintu?! oho, asta da avantaj, o sa se inghesuie sigur toata lumea, ca deh, daca garanteaza vintu, dormi linistit...

    doamne, Stanca asta a intrat in vrie, numa aberatii lanseaza. mi-e si mila de el, cand o sa cada, o sa cada din ceruri

Trimite un comentariu