Skip to main content

Pro TV dansează în continuare pentru tine

 

cristina-si-dan_resize_resizeDansez pentru tine nu se află la ultimul sezon pe Pro TV, susţin reprezentanţii postului. Poziţia Pro TV vine după ce Click a scris că emisiunea din 19 martie a emisiunii Dansez pentru tine va fi ultima din grila Pro TV.

Publicitate

Maria Apostol, director de comunicare Media Pro:

"Click şi alte publicaţii de acest gen obişnuiesc ca înainte de fiecare sezon de la Dansez pentru tine să anunţe că acela este ultimul sezon. Nu este adevărat nici de această dată, desigur, acum ne concentrăm pe noul sezon, dar acesta nu este ultimul", a declarat pentru paginademedia.ro .

Celebra competiţie de dans a început, în urmă cu patru ani, la Pro TV şi de atunci s-au desfăşurat opt sezoane. Echipa Pro TV lucrează acum la al nouălea sezon.

Dansez pentru tine se numără printre cele mai profitabile emisiuni marca Pro TV. În primele sezoane, încasările de publicitate depăşeau chiar şi 2,5 milioane de euro, dar la cea câştigată de Jean de la Craiova, acestea au ajuns la suma de 1,6, potrivit estimărilor paginademedia.ro.

"Mi-e greu să vă spun dacă această emisiune este cea mai profitabilă a Pro TV-ului, dar cu siguranţă este profitabilă. Noi facem un business profitabil aici", a mai declarat Maria Apostol.

Carmen Andronache

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    mda.. business profitabil pt pro sau pt vedetele participante, dar cazurile sunt din ce in ce mai deloc credibile. de la a 3a editie mi se pare din ce in ce mai mult, ca este o facatura aceasta emisiune.

Trimite un comentariu

sus