Skip to main content

Caţavencu nou este Kamikaze

 

Echipa care a plecat de la Academia Caţavencu va lansa un nou săptămânal cu titlul Kamikaze, anunţă un comunicat al redacţiei. În logo-ul noii reviste se regăseşte şi numele Caţavencu, dar ca un supratitlu: Caţavencu nou este Kamikaze.

Publicitate

Cătălin Prisăcariu, redactor şef adjunct, pentru paginademedia.ro:

Titlul revistei este Kamikaze. În formula grafică, numele va fi însoţit şi de un supratitlu - Caţavencu nou este... Este o formulă temporară. Săptămâna viitoare, când va apărea revista, vom schimba şi site-ul, care acum se numeşte catavencunou.ro.

"Nu vrem să fim consideraţi clona Academiei Caţavencu", mai spune Prisăcariu.

Vrem să ne desprindem de formula lor. Nu vrem să fim consideraţi o clonă. Va fi o revistă nouă, cu investigaţii şi satiră, într-o formulă care nu este monopolul Academia Caţavencu.

Iată comunicatul, pe care îl puteţi găsi AICI:

A fost lansat Programul Rabla pentru Ziare. Începînd de săptămîna viitoare, caţavencu fără moguli se numeste Kamikaze. Dacă aţi constatat că vechea dumneavostră revistă s-a umplut de rutină, paginile se deschid tot mai greu, are direcţia defectă şi i-a fugit motorul, acum o puteţi schimba prin Programul Rabla pentru Ziare. Cereţi la toate chioşcurile noul caţavencu: revista Kamikaze.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Pai parca trebuia sa apara saptamana asta.
    Cand apare totusi? Spuneti-ne o data exacta.
    Si inca ceva: neaparat pastrati cuvantul Catavencu in titlul revistei.Va spun sigur ca cititorii fideli(printre care sunt si eu) s-au atasat de acesata denumire.Numiti-o Catavenacu si atat.Cand cumpar Catavencu (cand veti aparea voi nu o voi mai cumpara pentru ca nu vreau sa mai contribui la ingrosarea averii lui Vantu) nu cer Academia Catavencu ci doar Catavencu.

Trimite un comentariu

sus