Skip to main content

Farseurul Viorel Gaiţă revine la TVR cu Mioritza Niuz

 

viorel-gaita2Viorel Gaiţă se întoarce la TVR 1, postul la care a debutat ca farseur în urmă cu aproape 20 de ani. Gaiţă va realiza sâmbăta, de la ora 16.25, emisiunea satirică Mioritza Niuz. Prima ediţie va fi vineri.

Publicitate

Viorel Gaiţă, pentru paginademedia.ro:

“Va fi o emisiune de 25 de minute, un program de ştiri parodie. Nu vor fi scenete lungi, ca în alte show-uri, ci momente filmate scurte, de cel mult trei minute. Torul va avea ritmul unui jurnal. De altfel, ca la un jurnal, vom avea generic, burtiere, grafică de ştiri.”

TVR 1 a fost lucul de debut al lui Gaiţă. În 1991, el făcea primele farse pentru emisiunea Veniţi cu noi pe programul doi, realizată de acea vreme de Mihai Tatulici. Gaiţă a trecut apoi la Ceaiul de la ora 5, emisiunea prezentată de Marina Almăşan.

Traseul lui Viorel Gaiţă a continuat la Tele 7abc şi la Pro TV. Timp de opt ani, şi-a încercat apoi norocul în Canada. S-a întors în 2008.

Mioritza Niuz este produsă de Viorel Gaiţă şi de sora lui, Ileana Gaiţă.

Programul va parodia emisiunile de ştiri având „corespondenţe” din ţară sau de peste hotare, ştiri „reinventate”, un „analist” prezent în studio şi câte o dezvăluire „incendiară” filmată cu camera ascunsă.

Citeşte interviul acordat subsemnatului de Viorel Gaiţă la revenirea în ţară, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus