Skip to main content

Noul Caţavencu va apărea săptămâna viitoare

 

Echipa plecată de la Academia Caţavencu va lansa un “nou Caţavencu” săptămâna viitoare. Deja se lucrează la prima ediţie a revistei, a declarat, pentru paginademedia.ro, Cătălin Prisăcariu.

Publicitate

Cătălin Prisăcariu:

"Caţavencu se va găsi în mod sigur în numele revistei. Încă nu pot spune dacă va fi Caţavencu simplu sau în combinaţie cu alte cuvinte. Sunt înregistrate la OSIM mai multe variante."

"Lucrăm la primul număr, programat să apară săptămâna viitoare. Singurele lucruri care ne pot împiedica ţin de procesele tehnice, de distribuţie, de tipar. Dar sperăm că nu va fi cazul."

Cum va arăta şi ce va conţine revista?

Noul Caţavencu va păstra rubricile Academiei Caţavencu, dar acestea vor fi rebranduite.

Câteva detalii despre viitorul proiect:

  • va apărea, cel mai probabil, miercurea viitoare.
  • caricaturistul Ion Barbu va contribui la proiect. În zona caricaturilor va intra şi Tetelu, cunoscut până acum pentru jurnalul săptămânal.
  • Rubricile din actualul Academia Caţavencu vor exista, dar vor fi rebranduite: Bârfe, şmenuri, şuşanele, ancheta de la pagina 3, sport, investigaţii etc
  • Cuvântul care...” va avea o nouă formă.

Prisăcariu: “Va avea în vedere şi scoaterea în evidenţă a unor interese politice sau economice. Va fi un pic mai serioasă şi va încerca să intre în bucătăria articolelor, să caute resorturile şi motivaţiile din spatele lor”.

  • Se va extinde rubrica de reportaj. “Vom publica mai multe fotografii exclusive”, spune Prisăcariu.
  • Rubrica de sport va fi şi ea extinsă.
  • Jurnalul lui Tetelu va continua, sub un alt nume.
  • Pagina de interviu, ţinută la Academia Caţavencu de Eugen Istodor, va fi ţinută prin rotaţie, nu va avea un singur redactor.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • avatar avatar
    catavencu era dat de vechea echipa. chiar daca mai merge un numar, hai doua, este pentu ca sunt unele bucati adunate. cred ca nici noul catavencu, dar nici vechiul nu vor mai avea succes. oricum le doresc bafta!!!
  • manageru electronic manageru electronic
    @dStanca
    tati, verifica si tu inainte sa dai o duma. se pot inregistra la osim mai multe variante ale unui brand cu logourile aferente. pt. o taxa in plus cererea respectiva echivaleaza cu o rezervare a marcii, deci cind ai depus cererea nimeni nu mai poate sa depuna o cerere similara. nici macar un mare corporatist. bleah
  • Mihai Mihai
    George! Pina una alta luni iese adevaratul Catavencu si vom vedea atunci cine sint cei care faceau Catavencu. Astept cu nerabdare CATAAAVEENCUUU!
  • Vali Vali
    mai lasa-ma cu catavencu..audientele alea cand la publici?..neprofesionalism..
  • dStanca dStanca
    E imposibil sa fie inregistrate la OSIM mai multe variante de brand. Inregistrarea unui brand la OSIM dureaza 6-12 luni. Ca s-a depus o cerere, nu are nicio valoare.
  • underhill underhill
    suport multe, dar sa ma acuzi ca vin cu bushculisme e chiar deplasat.

    uite, e simplu: nu-i cunosc pe toti oamenii care pleaca (si carora nu vreau sa le neg meritele, god forbid) stiu insa ca domnul intervievat de obae mai sus a ajuns la a.c. acum cativa ani. cand toate rubricile alea pe care le ia cu el acum erau deja inventate si consacrate.

    sunt convins ca a muncit cu spor pt. propasirea revistei, dar faptul ramane: a furnizat continut pentru un format deja existent, creat de altii. ori tocmai formatul asta vrea acum sa il ia cu el.

    altfel, e in bunul spirit romanesc ce fac ei. in alte tari, cand o trupa de muzica se destrama, fiecare membru pleaca si face altceva, sub un alt nume, sa dovedeasca lumii ca are ceva de spus. la noi, am avut 2 compacturi. acum, dupa ce s-a destramat vama veche, avem vama si trupa veche, fiecare de doua ori mai trista decat formatia originala.

    cum ar fi fost sa se formeze patru beatles-uri dupa destramarea trupei?
  • George George
    draga desubdeal, oamenii care pleaca de la Catavencu faceau acea revista din scoarta in scoarta...intelegi?
    Ar fi ca si cum s-ar fura pe ei insisi...capisci?
    Cum poate fi furt intelectual sa faci ceea ce stii sa faci tu mai bine intr-un alt loc, un loc ferit de vant?
    Termina cu bushculismele astea ieftine!
  • underhill underhill
    sa inteleg ca oamenii care pleaca de la catavencu nu vor sau nu pot sa creeze ceva nou. acelasi nume, aceleasi rubrici. e un pic penibil, nu? pentru niste oameni care vor sa fie independenti. ce fac ei e furt intelectual.

Trimite un comentariu

sus