Skip to main content

Ghidul Zile și nopți are emisiune la TVR1

 

andra-gavril-3Ghidul Zile şi nopţi lansează împreuna cu TVR1, începând din această sâmbătă, o emisiune săptămânală - Zile şi nopţi, un magazin cultural cu informaţii, recomandări şi idei de petrecere a timpului liber.

Publicitate

Emisiunea Zile şi Nopţi va fi prezentată de Andra Gavril, prezentatoarea principalului program informativ de la TVR Cultural, Jurnal Cultural.

Emisiunea este o coproducţie între TVR şi compania SC Zile şi Nopţi, Media Shop SRL, care deţine reţeaua naţională de ghiduri.

Ghidul Zile și Nopți apare în țară în 21 de ediții, care acoperă 32 de orașe. În București, este editat printr-o companie deținută în parteneriat de acționarii Zile și nopți și de regia Splendid Media (care administrează publicitatea TVR).

Pornind de la structura editorială a revistei cu acelaşi nume, emisiunea de la TVR 1 va avea patru mari secţiuni: Film, Gastro, Cultură & Hobby şi Night Life.

"Pe parcursul a 25 de minute, noul program de la TVR 1 vă va ajuta în fiecare sâmbătă să aflaţi cele mai importante informaţii pentru organizarea timpului liber: care sunt evenimentele cinematografice, gastronomice, culturale ale săptămânii, despre premierele cinematografice, restaurantele, cluburile, barurile, concertele sau activităţile în aer liber la care puteţi merge", spun reprezentanţii TVR.

Citeşte şi:

PRECIZARE: Vă rog să vă asumaţi identitatea reală pentru comentariile la acest articol. Comentariile neasumate nu vor fi aprobate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu