Skip to main content

La cererea publicului, BizBazarul lui Moise Guran redevine zilnic

 

moise-guran-3Emisiunea BizBazar cu Moise Guran, de la Antena3, redevine un program zilnic, la doar câteva săptămâni după ce emisiunea devenise săptămânală. Motivul: presiunea publicului.

Publicitate

Romulus Coman, director de marketing la Antena 3 pentru paginademedia.ro:

"Au fost foarte multe mesaje pe site-uri, pe bloguri şi pe forumuri care solicitau reluarea zilnică a programului. În plus şi pe piaţă este o cerere pentru o astfel de producţie."

Emisiunea BizBazar redevine zilnică, dar nu îşi păstrează ora la care era difuzată până acum. Astfel, programul prezentat de Moise Guran va fi difuzat de luni până joi, între orele 16.05-17.00.

Despre schimbările suferite de BizBazar:

Până să devină săptămânală, producţia era difuzată seara de la ora 19.00 la 20.00. La sfârşitul lunii februarie, după cum scria paginademedia.ro aici, Antena 3 a făcut câteva schimbări în grila de programe. Printre acestea şi transformarea BizBazar dintr-o emisiune zilnică într-una săptămânală, difuzată sâmbătă de la ora 22.00.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Muni Muni
    Cel mai bine era s-o repuna de la 18 la 19. Ai ajuns acas, ai dat la trupeti de papa si poti sa incepi sa gandesti la ideile lu Moise.Mare pacat, cred ca va pleca si Moise la B1 :)).
  • Petrisor Petrisor
    Degeaba facă n-o bagă din nou la ora 19.00. Între ora 16.00-17.00 lumea e încă la muncă.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Nu va potriviti! Aceste saptamini de fragezire i-au schimbat lui Guran perceptia despre lume si viata, asa ca va raspunde chiar cu entuziasm la comenzi (a mai facut-o, dar mai cu fereala), comandamentele PCR (conservator, ce credeati?). Veti vedea tonul negativ, acuzele, balacarirea lui boc, e drept folosindu-se expresii mai cu staif pasaresco-aseistic (dom profesor, de), nu va mai faceti iluzii sa nu aveti deziluzii.
  • yoyo yoyo
    @Contribuabilul: putem sa ne uitam la cate emisiuni IN DIRECT si in reluare vrem, daca n-avem o jucarie de masurat audienta montata e degeaba. ;)
  • MICUTU MICUTU
    Astia de la A3 se focuseaza pe PDL restu e mutat noaptea. O pune pe fata aia nevrotica in prime-time 2 ore si-l muta pe Moise dupa amiaza cand e lumea plecata. Se pare ca ordinu e TOATE TUNURILE PE PDL ! O sa aiba o singura emisiune toata ziua numai despre Basescu si ai lui. Ca si asa de fapt asta e A3. Top Gear e exceptia. Moise kiar incerca sa desluseasca ceva nu cum face agitatu de Soviani la TMC.
  • Contribuabilul Contribuabilul
    E un pas inainte! Imi place sa cred ca am avut si eu o micuta contributie, prin petitia pe care am initiat-o: http://www.petitieonline.ro/petitie-p67665055.html .

    Acum nu ramane decat sa ne uitam cat mai multi la emisiune IN DIRECT (desigur, in limita posibilitatilor fiecaruia), pentru a nu fi anulata pe motiv de audiente mici.
  • Elena Elena
    Poate vor reveni si asupra orei de difuzare. La ora 16 sunt in fata televizoarelor doar pasionatii de telenovele. La aceea ora oamenii activi fac bani.
  • radu radu
    Emisiunea Danei Grecu s-ar potrivi mai bine la un post TV de tara, unde cate o babuta intepata se ia de toata lumea si arunca cu galeata cu laturi dupa cine se nimereste.
  • Pope Pope
    Nici pe mine nu ma intereseaza ora. Eu imi programez sa-mi inregistrez emisiunea si o vad mereu noaptea tarziu, asa ca subscriu bine ca e din nou zilnica.
  • yoyo yoyo
    nu va crizati atata cu ora. daca ati fi telespectatori de bizbazar pe bune ati sti ca emisiunile se gasesc arhivate frumos pe site si pot fi vizionate la orice ora. important e ca redevine zilnica (luni-joi) - adica va fi mult material de vazut.
  • Melania Melania
    In sfarsit o decizie buna...E o emisiune economica de mare calitate...,dar ora este foarte neportivita. Cum sa fi acasa la ora 16? Bine c-a ramas Dana Grecu..., care dupa parerea mea face emisiuni care s-ar porivi mai bine la State de Romania(sau asa ceva...,ca nu urmaresc).
  • marius marius
    Fratilor e emisiune de 19 este sinurul jurnalist tv care stie cu ce se mananca economia. E cineva platit sa si bata joc de antene?
  • C. Iurea C. Iurea
    sunt "fantastici" astia de la Antene. O lasa pe de la ora 7 si pe asta, care mai spunea cate ceva (chiar daca zile in sir e doar ciordeala de pe mediafax) il pun de la ora 16. cred ca voiculestii nu-l suporta chiar deloc pe baiatul asta. Pleaca, bre, Moise, la altii, care poate stiu sa te "aprecieste" si pe tine, bre!
  • Lucian Lucian
    Astia sunt dusi cu capul . Cum au ajuns la concluzia ca e buna ora 16 pt difuzare ? Cine e acasa la ora aceea din targetul emisiunii ???
  • anca anca
    era si timpul. se simtea ca si lui moise ii lipsea emisia aia:)
    bafta multa!

Trimite un comentariu

sus