Skip to main content

La cererea publicului, BizBazarul lui Moise Guran redevine zilnic

 

moise-guran-3Emisiunea BizBazar cu Moise Guran, de la Antena3, redevine un program zilnic, la doar câteva săptămâni după ce emisiunea devenise săptămânală. Motivul: presiunea publicului.

Publicitate

Romulus Coman, director de marketing la Antena 3 pentru paginademedia.ro:

"Au fost foarte multe mesaje pe site-uri, pe bloguri şi pe forumuri care solicitau reluarea zilnică a programului. În plus şi pe piaţă este o cerere pentru o astfel de producţie."

Emisiunea BizBazar redevine zilnică, dar nu îşi păstrează ora la care era difuzată până acum. Astfel, programul prezentat de Moise Guran va fi difuzat de luni până joi, între orele 16.05-17.00.

Despre schimbările suferite de BizBazar:

Până să devină săptămânală, producţia era difuzată seara de la ora 19.00 la 20.00. La sfârşitul lunii februarie, după cum scria paginademedia.ro aici, Antena 3 a făcut câteva schimbări în grila de programe. Printre acestea şi transformarea BizBazar dintr-o emisiune zilnică într-una săptămânală, difuzată sâmbătă de la ora 22.00.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    E bine ca au repus BizBazar-ul in grila zilnica desi ora de difuzare e criminala. La ora 16 publicul interesat e la serviciu/in drum spre casa. Poate macar il pun si in reluare seara, de la 00 sau ceva de genul asta.

    Bine ca raman istericalele la ora lor...

Trimite un comentariu

sus