Skip to main content

Dan Voiculescu pune piciorul în prag: fac audienţă cu mâna mea!

 

Dan Voiculescu a găsit o metodă simplă de a creşte audienţa posturilor pe care le deţine. Cum? Se duce direct în studio!

Publicitate

INTERVIU DAN VOICULESCU - ZIARUL GANDULPe 28 iunie, proprietarul Antenelor a fost în platou la Ştirea zilei cu Gabriela Vrînceanu Firea. Rezultatele de audienţă au dus postul pe locul doi, după Pro TV, dar înainte de Antena 1 şi de TVR. Acum câteva luni, cu Voiculescu în studio, Antena 3 a fost lider de piaţă.

La emisiunea de pe Antena 3 s-au uitat aseară, în medie, 428.000 de telespectatori din mediul urban, adică un rating de 3,7. Postul a fost pe locul doi în intervalul emisiunii (20.00 – 21.30), după Pro TV: 710.000 (6,2 rating).

În luna mai, Dan Voiculescu a mai fost invitat la Antena 3, dar la Sinteza zilei cu Mihai Gâdea. În ediţia din 10 mai, între orele 22.00 şi 22.55, Voiculescu a fost urmărit, în medie, de aproximativ 430.000 de telespectatori (3,8 rating), peste Antena 1 (3,6 rating) şi Pro TV (3,5).

Foto: Gândul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • elena- pensionara elena- pensionara
    Si tu ce fel de postac sau pupincurist esti " mai draga" ?
  • Dulaul Dulaul
    oare el cere bani sa fie invitat in studio? are cota parte?
  • rahoveanu rahoveanu
    Se pare ca e o masa de manevra(ti) de 430.000 de suflete. Eu, sincer, cand am vazut ca e Felix, am schimbat pe OTV. Macar am prins promisiunea lui DD ca va plimba, intr-o anume ordine, pe toti romanii cu aeronava lui(ce va deveni prezidentiala).
    PS:
    Petrisor, sincer acum! Cat ti-a marcat securistul mincinos, imbogatitul peste noapte, pentru postarea asta?
  • Mihai Mihai
    WOW, deja incep sa am dubii in privinta masuratorilor de audienta sau poate asupra calitatii oamenilor care privesc la Antena 3 !
  • laurentiu laurentiu
    eu personal nu ma prea uit cand este el pe acolo, insa ma uimeste ca face audienta.
  • Kocos Kocos
    Nu ... iti dai seama. Oamenii spun asta din pura convingere. dar cel putin se uita la Antena si nu la B1, adica accepta situatia si nu prefacatoria de fatada.
  • MAGY-SIBIU MAGY-SIBIU
    Daca a fost FELIX -distinsa GABITA a fost numai miere ,daca vine un adversar il omoara si are o rautate de nedescris.Pentru ca nu vreau ulcer nu mai am in grila antena 3.Ei au ramas blocati in campanie si e deja prea mult.Vorba lui mircea badea"NU MAI POT CU ANTENA 3".Cine vrea sa faca rating la felix e liber.
  • Petrisor Petrisor
    Si aici au navalit postacii portocalii?
  • alina alina
    iti dai seama ce tara de prosti suntem daca ne uitam in gura lu' felix
  • omar omar
    Io ma gandesc ca ar merge un format gen reality show din penitenciarul Rahova cu titlul "De ce ti-e frica, nu scapi". epidosul 1 s-ar intitula "Sapunul buclucas" sau "Panica la dusuri".
  • Salubru Salubru
    Ce intrebari pertinente, ce discutii logice, ce atmosfera prietenoasa, ce relatie extraordinara intre invitat si gazda! Moderatorul emisiunii a fost...o bombonica, nu altceva!

    E prea evident, bai antenistilor! PREA evident!
  • constatin constatin
    PETRISOR !! CE AR FI SA AIBA O EMISIUNE IN CARE SA NE SPUNA CUM UN MODEST PROFESOR A AJUNS UN PROSPER OM DE AFACERI!
  • Petrişor Petrişor
    Îl detestăm pe mogul, dar suntem atenţi la fiecare cuvînt pe care-l scoate din gură.

Trimite un comentariu

sus