Skip to main content

DIN NOU: Victor Ciutacu îl reclamă pe Radu Moraru la CNA

 

radu-moraru8ciutacu2Semnalez încă o terfelire grosolană a imaginii mele publice şi a demnităţii umane”, spune Victor Ciutacu într-o sesizare trimisă astăzi la CNA. Ciutacu reclamă afirmaţiile făcute în emisiunea Naşul, de aseară, de către Radu Moraru. (sesizarea, la finalul articolului)

Publicitate

Ciutacu, către CNA:

Cu riscul de a deveni redundant, vă semnalez că execuţia mea publică din emisiunea "Naşul", difuzata pe B1 TV si moderata de domnul Radu Moraru, continuă. Ultimul episod din lungul şir s-a difuzat ieri, 23 iunie 2010, când domnul Moraru a insinuat că aş avea legături culpabile de natură economico-financiară cu fraţii Awdi, recent acuzaţi de DIICOT pentru infracţiuni economice în "cazul Rodipet".

Iată ce a spus Naşul aseară:

"Spuneam de un alt băieţaş care a sărit ca ars azi şi care mai are un pic şi o să ceară direct execuţia emisiunii „Naşul”. Este Ciutacu. Speriat şi nu am înţeles de ce era atât de speriat, probabil că ştia sau aflase că vor fi ridicaţi fraţii Awdi, despre care DIICOT spune şi acest lucru e incriminat în documentele CSAT, spune DIICOT că fraţii Awdi şi-au exercitat influenţa în mediul politic, mass-media şi în sectoarele economiei, caracteristici esenţiale care conferă putere şi autoritate crimei organizate. S-a început urmărirea penală faţă de ei."

"Interesant e că aceşti oameni care au privatizat Rodipet la un moment dat au încercat să intre într-un consorţiu care urma să preia controlul asupra societăţii Ges SA. Şi asta scrie Gabriela Vrânceanu Firea, colega lui Ciutacu. Ges SA din Boldeşti, Scăieni. În consiliul de administraţie al lui Ges SA era şi domnul Victor Ciutacu, alături de alţi domni."

"Acum îl rog pe Victor Ciutacu să ne povestească ce ştie el, că era în consiliul de administraţie acolo. Că el nu a vorbit niciodată despre lucrurile astea, nu a spus de exemplu ce au vrut să facă fraţii Awdi. Deci Victoraş, spune tati,ce e cu fraţii Awdi? Ce ştii? Dacă ştii ceva cât erai în consiliul de administraţie al acestei societăţi care are de dat bani."

"Când aflăm şi ne povesteşti toată activitatea ta de la stat, cu Muşetescu, cu ceilalţi, putem să discutăm oricând despre presă. Până atunci iartă-mă, pe vremea când tu erai cu Muşetescu, AVAS şi în consiliul de la Ges, eu făceam emisiuni şi criticam puternic marile privatizări pe care voi le făceaţi acolo, pentru că sunt şi imagini în care tu apari cu acest om, când îi ţineai pixul cu care semna privatizări."

Ciutacu: Nu i-am întalnit niciodată în viaţă pe fraţii Awdi

Victor Ciutacu spune, în scrisoarea către CNA, că nu îi cunoaşte pe fraţii Awdi: "Deşi mi se pare penibil să mă comport ca la Parchet, fac nişte precizări absolut necesare: Nu i-am întâlnit niciodată în viaţă pe fratii Awdi. E imposibil să faci afaceri cu nişte oameni care nici nu ştii cum arată."

Nu este prima dată când cei doi jurnalişti se contrează puternic. În septembrie Radu Moraru s-a referit la Victor Ciutacu vorbind despre “un fost bandit care a ciordit” şi a cerut arestarea lui “Victoraş”. Moraru a primit 10.000 de lei amendă. O săptămână mai târziu, Naşul a mai încasat 10.000 de lei, tot pentru afirmaţii la adresa lui Victor Ciutacu. Cei doi au ajuns şi în instanţă, după ce Victor Ciutacu l-a acuzat pe Moraru de “afirmaţii mincinoase” (vezi referirile de la finalul articolului)

Sesizarea de astăzi, către CNA, a lui Victor Ciutacu:

Ma adresez din nou Dumneavoastra si colegilor Dumneavoastra. Din pacate pentru mine, e a treia oara intr-un an cand sunt nevoit sa o fac. Si, de fiecare data, o fac din acelasi motiv.

Cu riscul de a deveni redundant, va semnalez ca executia mea publica din emisiunea "Nasul", difuzata pe B1 TV si moderata de domnul Radu Moraru, continua. Ultimul episod din lungul sir s-a difuzat ieri, 23 iunie 2010, cand domnul Moraru a insinuat ca as avea legaturi culpabile de natura economico-financiara cu fratii Awdi, recent acuzati de DIICOT pentru infractiuni economice in "cazul Rodipet".

Desi mi se pare penibil sa ma comport ca la Parchet, fac niste precizari absolut necesare:

  • Nu i-am intalnit niciodata in viata pe fratii Awdi. E imposibil sa faci afaceri cu niste oameni care nici nu stii cum arata.
  • Fratii Awdi nu au avut vreun reprezentant in Consiliul de Administratie al SC GES SA in decursul mandatului meu (incheiat odata cu privatizarea societatii si descarcat anual de gestiune) si, pe cale de consecinta, nu exista vreun document public financiar-contabil sau economic, care sa contina semnatura mea si a oricaruia dintre ei sau oamenii lor. Activitatea lor de la Rodipet (instanta va decide daca infractionala sau nu) nu are nici o legatura, de nici o natura, cu activitatea mea la GES SA.
  • Datoria GES SA fata de AVAS, mentionata incriminator de domnul Moraru, provine dintr-un credit pentru modernizare, cu garantia statului, contractat de societatea comerciala respectiva cu multi inaintea numirii mele in Consiliul de Administratie, de la o banca straina.
  • Imprumutul nu a fost achitat integral si, ulterior, prin decizie guvernamentala, a fost preluat, spre valorificare, de fosta AVAB (devenita AVAS prin comasarea cu APAPS, institutia unde am lucrat eu), care astfel a devenit actionar cu 99,99%. In timpul mandatului meu de administrator, pana la privatizarea societatii, datoriile GES SA catre stat au scazut simtitor, lucru lesne verificabil din bilanturile auditate si depuse la Registrul Comertului si la APAPS.
  • In rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurorii DIICOT fratilor Awdi si apropiatilor acestora (publicat in exclusivitate de Jurnalul National, ziar al carui redactor sef sunt, pe care il si atasez) nu exista nici o referire, nici macar tangentiala, la persoana mea: http://www.jurnalul.ro/stire-observator/noua-persoane-puse-oficial-sub-acuzare-pentru-fraudarea-rodipet-cu-35-5-mil-euro-547408.html

Imi permit sa va semnalez, pe baza documentelor atasate, Domnule Presedinte si stimati membri ai CNA, inca o terfelire grosolana a imaginii mele publice si a demnitatii umane. Si va rog sa analizati daca prestatia domnului Moraru si acuzatiile pe care mi le aduce repetat (pentru care CNA l-a mai amendat de doua ori in ultimul an si pentru care eu l-am actionat in instanta) exced sau nu cadrul legislativ care guverneaza audio-vizualul si, in ultima instanta, normalitatea unei dezbateri publice.

In speranta ca va veti apleca asupra sesizarii mele si ca, la fel ca in precedentele doua cazuri, raspunsul Dumneavoastra va fi prompt, va asigur, Domnule Presedinte si stimati membri ai CNA, de toata consideratia mea.

Foto Victor Ciutacu: myconfidential.ro

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sandman sandman
    @toteu Am auzit ca Radu Morar, sclavul fratilor Paunescu parctica cu sirg in timpul orelor de program, BASELINGUL. Fiind printre putinii impostori din presa care il practica, ii recomand sa mai ia si pauza, sa nu faca basici pe limba.
  • laurentiu laurentiu
    b1 tevistu asta numai de tampenii se tine
  • tot eu tot eu
    am auzit ca stapanul lui ciutacu, tov. felix practică gerbiling folosind chiar limba sclavului sau, victoras
  • VirtualKid VirtualKid
    Cam asa ii vad eu pe cei doi.

    Radu Moraru o sa vina la tribunal atunci cand o sa zboare porcul la joasa altitudine cu viteza supersonica.
    M-am repetat, insa, acesta este adevarul!

    R.M. este prea ocupat cu singurele trei "tocshoaie" din Romania.
  • paul S paul S
    Petrisor, lasa prostiile si banlitatile.
    Uite, iti dau o stire senzationala, in exclusivitate cosmica:

    De maine, Radu Moraru intra in greva foamei pentru eliberarea lui Dan Diaconescu!
    Pe timp nelimitatat.

    Mare caracter se ascunde sub barbuta aia mititica!
  • Mihai Mihai
    Ciutacu simte cumva ca i se decimeaza fiinta umana ?
  • maria grigorescu maria grigorescu
    Nasul este singurul in care populatia mai poate avea incredere...am scos din grila toti mogulii care vor sa cumpere cu minciuni si desconsiderare increderea romanilor...
    Daca Nasul este mercenar...ar trebui sa fim toti...poate am scapa de voi!!!

    Ce bine ar arata Romania fara figurile voastre sinistre...
  • Petrişor Petrişor
    Radu Moraru este cea mai mare ruşine apresei romaneşti. Omul este un simplu mercenar plătit de clientela politică a PD-L. Ca şi toţi ziariştii falimentari de la EVZ.

Trimite un comentariu

sus