Skip to main content

Era 3D pătrunde şi în presa românească. Gazeta Sporturilor apare vineri în variantă 3D

 

ACTUALIZARE: În această seară, ProSport, ziar din portofoliul Publimedia, a anunţat în ediţia sa electronică faptul că joi, 1 iulie - cu o zi înaintea GSP - va avea prima ediţie "din Europa a unui cotidian de sport în versiune integrală 3D în 24 de pagini", notează HotNews.

Publicitate

Gazeta Sporturilor va scoate vineri pe piaţa din România primul ziar 3D. Publicaţia va putea fi citită cu ajutorul unor ochelari speciali, ce vor fi distribuiţi împreună cu ziarul, scrie HotNews.

Această informaţie a fost publicată iniţial de Cătălin Tolontan, redactorul-şef al Gazetei Sporturilor, pe blogul său.

Ediţia 3D a cotidianului sportiv, dedicată Campionatului Mondial de Fotbal, va apărea în 100.000 de exemplare. Ziarul va fi pus în vânzare la preţul obişnuit, de 1,5 lei.

Apariţia variantei 3D a ziarului Gazeta Spoturilor vine la doar câteva luni de la publicarea primului ziar 3D din Europa, Le Dernere Heure (Belgia).

În ediţia de vineri a ziarului Gazeta Sporturilor, cititorii vor putea vedea tridimensional, cu ajutorul ochelarilor speciali, atât fotografiile din ziar, cât şi anumite machete de publicitate.

Potrivit reprezentantilor ziarului, citaţi de HotNews, proiectul a fost realizat de GSP şi susţinut de Bergenbier, care şi-a înserat machetele 3D - realizate tot de publicaţie - în interiorul ziarului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    eu am luat proSport 3d si nu este cine stie ce chestie
    dar nu- mi se pare corect ca Gazeta sporturilor sa apara si ea in format 3d.Este ideea celor de la pro sport pe care G.S.au furat-o
  • cactuss cactuss
    A minte, nu oricine stie sa o faca intr-un mod cat se poate de real, insa, ceea ce face trustul Intact vis-a-vis de trustul Pro, mi se pare o o invidie de joasa speta. Asadar, ii dau dreptate lui Stelian, cand spune ca ei nici nu stiu sa minta ca sa se bazeze pe ceea ce spun.
  • Stelian Stelian
    aici vad ca ar aparea vineri gazeta in 3d si la antena astaseara au zis ca joi.......nici ei nu mai stiu ce sa minta
  • Radu Potolea Radu Potolea
    Eheee, cu FHM am publicat o editie in care pictorialele erau 3D prin Noiembrie sau Decembrie 2001 !!! - nu mai stiu exact- dar am colectia in pod:) Revista avea si ochelarii bicolori inserati. Si ceva AD-uri am avut in 3D, parca de un Ursus imi amintesc.
  • dan dan
    Tehnologia 3D a aparut cu ceva zeci de ani in urma si este scarbos de overrated in zilele noastre.
  • Alexandra Alexandra
    pentru mike
    se pare ca totusi cultura mea generala este mai vasta decat a ta

    deci pro sp a luat primul avionul

    e greu cand oamenii nu stiu sa piarda si depind numa de ce fac altii

    un sfat: ura si invidia nu duce la nimic bun!!!!

    si in final felicit ambele ziare caci au avut curajul si au gasit resursele sa faca ceva special in presa romaneasca in aceste timpuri tulbure
  • si, se puede si, se puede
    Oricum nu conteaza cine intra primul pe piata 3D cita vreme altcineva a facut-o deja afara. e ca si cum te-ai lauda cine cumpara primul o masina care s-a facut in strainatate...
  • Vlad Vlad
    Cat costa ziarul gsp 3D de vineri cu tot cu ochelari.Va multumesc!
  • cactuss cactuss
    Deci, cu alte cuvinte, prima televiziune care va emite in format 3D, este ProTV.
  • cactuss cactuss
    Inca ceva legat de 3D: tot asa, OTV, anunta cu surle si trambite ca va fi prima televiziunea din Romania care transmite in format 3D, dar dupa cum bine ne-am obisnuit, OTV nu este un canal care sa-si permita emisiuni de acest tip, deoarece acest canal inca transmite in format analogic, iar ca sa treci direct pe 3D, trebuie sa faci conversia de la transmisia SD (standard definition) la HD (high definition). Asadar cand cineva arunca in eter un anunt de genul asta trebuie sa fie sigur de ceea ce spune.
  • cactuss cactuss
    Nu sunt fan al nici unui ziar de sport din Romania, dar eu cred ca trebuie sa fii corect cand postezi o informatie de acest gen din media. Primul ziar care apare in format 3D, este ProSport.
  • deontologie 2.0 deontologie 2.0
    din pacate cifrele o sa ramina tot 2D pt. gsp. injumatatirea tirajului pe care a reusit-o tolontan e greu de egalat de prosport.
  • contucozmic contucozmic
    primu ziar 3d din romania va fi prosportu din1 iulie vineri ie dupa joidupa mine
  • madama de pica madama de pica
    @ mike:

    se pare ca cei de la GSP primesc ce merita. :P
    ideea furata de la ProSport nu va mai fi in premiera. Tocmai au anuntat in jurnal la PRO TV ca ProSport-ul iese de joi in format 3D.

    but hey...live by the sword, die by the sword! :D
  • mike mike
    Ptr Alexandra:

    GSP n-a furat nimic...

    Daca anunti tu maine ca vei zbura cu avionul si eu chiar asta fac a doua zi nu inseamna decit ca nu te-a durut gura sa vorbesti...

    asta... pentru cultura ta foarte generala...

Trimite un comentariu

sus