Skip to main content

5 iulie: Pro TV începe înscrierile la Românii au talent. Sanoma cumpără magazinuldecase.ro

 

Pro TV pariază pe "Românii au talent", fratele mai mic al bine-cunoscutului brand "Got Talent", scrie Evenimentul Zilei. Pro TV dă startul preselecţiilor, ce vor dura câteva luni, pentru "Românii au talent", show ce va intra în grila televiziunii din Pache Protopopescu. Cei care doresc să-şi găsească astfel succesul se pot înscrie pe site-ul "romaniiautalent.ro".

"Românii au talent" cu un format de succes

Sanoma Digital România, companie subsidiară a Sanoma Magazines International alături de Sanoma Hearst România, a semnat contractul pentru achiziţionarea MagazinulDeCase.ro, primul site din România care publică anunţuri imobiliare direct de la proprietari, scrie Capital.  În prezent, valoarea totală a tranzacţiilor imobiliare operate prin intermediul MagazinulDeCase.ro ajunge la 689.763.885 euro.
Sanoma Hearst a achiziţionat MagazinulDeCase.ro

Cotidianul britanic The Times şi versiunea sa de duminică, The Sunday Times, au introdus vineri taxă de acces online, devenind primele publicaţii generaliste de mare tiraj care fac acest lucru, scriu Mediafax, HotNews.ro şi România liberă. Internauţii care doresc să vizualizeze conţinuturile de pe internet ale celor două publicaţii vor fi nevoiţi să plătească o taxă de o liră sterlină (1,2 euro) pe zi sau de două lire pe săptămână.

Agenţia de cercetare Synovate a făcut publică vineri ediţia pe 2010 a topului "High Impact Brands", realizat pentru revista Biz. Topul este dominat de Coca - Cola, Nokia şi Mercedes, include 5 marci auto, jucători din mass-media, ca ProTv, însă lasă deoparte brandurile din telecom şi banking, scrie DailyBusiness.ro. Explicaţia autorilor studiului: "Acestea reprezintă servicii, nu sunt branduri aspiraţionale".
Top 20 branduri de impact in Râmania, fără telecom şi banking?

Scandia România relansează într-un nou ambalaj marca Bucegi, atât pateul, care este conducător detaşat al categoriei de pate cu ficat, având o cotă de piaţă (în volum) de 41,1%, cât şi carnea la conservă, scrie Financiarul. Pate Bucegi este disponibil în noua sa formă începând cu luna iulie, la 100 grame, 200 gr şi 300 gr, în timp ce carnea Bucegi este ambalată la un gramaj de 300 gr.
Scandia revitalizează brandul Bucegi

Eric Schmidt, preşedintele Google, a minimalizat temerile privind viitorul în China al grupului pe care îl conduce, într-o conferinţă care a avut loc joi, la o zi după ce gigantul internetului a anunţat că motorul său de căutare este "parţial blocat" în această ţară, Mediafax, care citează AFP. Schmidt a declarat: "Vreau să fiu clar. Guvernul chinez are dreptul arbitrar să închidă Google... Pentru moment nu o face".
Preşedintele Google minimalizează temerile privind viitorul grupului în China

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus