Skip to main content

Cătălin Oprişan, realizatorul Smiley TV, schimbă echipa de panotaj pe stadioane

 

Cătălin Oprişan, cunoscut pentru emisiunea Smiley TV, de pe GSP TV a plecat de la compania de panotaj pe stadioane ISM, unde a fost Sales Manager timp de şase ani.

Publicitate

Oprişan a trecut la concurentul ISM, firma Sport Evolution Group – SEG. Sport Evolution Group deţine drepturile de publicitate cu panouri la meciurile echipelor româneşti din cupele europene. Totodată, SEG se ocupă de tot ce înseamnă marketing pentru FRF – Federaţia Română de Fotbal: echipele naţionale de fotbal şi futsal, Cupa României, Supercupa României.

Cătălin Oprişan:

“A fost o despărţire amiabilă. Am început pe vremea când expunerile se făceau cu panouri fixe pe capre de lemn, am trăit epoca rotativei, s-a ajuns la sistemul Led de ultima generaţie, la prisme triunghiulare. Am avut clienţi expuşi la aproximativ 1.000 de meciuri (campionat, Cupa României, meciurile echipei naţionale, meciurile din cupele europene).”

Plecarea lui Oprişan vine după ce alţi doi foşti colegi la ISM, Carmen Stancu şi Lucian Ungureanu au trecut la SEG.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • SEG este firma lui Cristi Iancu, prieten bun cu Razvan Lucescu si Ionut Lupescu, fost director de marketing la Rapid si la Dinamo si a lui Roberto Verdes, responsabil si el cu marketing-ul la Rapid intr-o vreme.Iancu se ocupa acum, printre altele, si de marketing-ul FRF...

Trimite un comentariu