Skip to main content

Caţavencu SA intră în faliment

 

Compania Caţavencu SA intră în faliment. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, hotărârea a fost luată astăzi, după adunarea creditorilor.

Publicitate

Datoriile către furnizori şi impozitele neplătite la bugetul de stat se ridicau la 80,8 milioane de lei (20 de milioane de euro), după cum scria HotNews în urmă cu câteva luni.

Cel mai mare creditor al Caţavencu SA este o altă firmă din grupul controlat de Sorin Ovidiu Vîntu - Realitatea Media. Procedura de insolvenţă a început în primăvară. Câteva detalii: Pe 16 martie, Tribunalul Bucureşti admitea cererea de intrare în insolvenţă a firmei Caţavencu SA. Din cele două variante posibile - reoganizarea sau intrarea în faliment - creditorii au ales falimentul.

Conform informaţiilor paginademedia.ro, revista Academia Caţavencu va continua să apară, dar îşi va schimba editorul. Creditorii au fost de acord, prin vot, pentru apariţia în continuare a revistei. Cel mai probabil, Academia Caţavencu va trece pe Realitatea Media, principalul creditor şi, totodată, acţionar al Caţavencu S.A.

Acţionarii Caţavencu S.A.:

Realitatea Media S.A. - 71%

PSV Company SA - 19%

Bellerive Holdings Limited - 10%

Doru Buşcu, director editorial Academia Caţavencu, a confirmat pentru HotNews informaţia anunţată de Paginademedia.ro: "Informaţia este reală. Societatea care editează revista Academia Caţavencu şi care a editat multe alte reviste intră în faliment. Revista apare în continuare. Marca urmează să fie evaluată şi vândută."

Câţiva dintre creditorii Caţavencu S.A., via HotNews:

  • Compania de Producţie Tipografică SRL din Cluj (controlată de Adrian Sârbu) are de recuperat 237.951 lei, reprezentând contravaloarea tiparului pentru Business Standard.
  • Compania de Producţie Intertainment SA din Buftea (Adrian Sârbu) - 357.096 lei.
  • Coface Romania Credit Management Service SRL (specializată în recuperarea creanţelor) încearcă să recupereze 33.161 lei. Banii reprezintă contravaloarea fotografiilor folosite în revistele Money Express, Super Bebe şi Tabu, furnizate de Photoland SRL.

Foto: EVZ

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • disponibilizatu' disponibilizatu'
    Financiarul de la Catavencu S.A. a fost sluga boardului. Cu un plus pentru Vasiliu, care poate primea mai mult(prietenii stiu de ce!).
    Cat o priveste pe ioana ungureanu, o copie palida a Mirelei Dragnea, ifose multe, neuroni putini. Foarte putini, dar cu talent la facut cafele directoarei ei.
    In ceea ce il priveste pe Stanca, nu are nimic de a face cu publishing-ul, cu managementul, cu nimic. A fost adus cu surle si trambite, dar nu a demonstrat decat ca stie sa toace banii patronilor, iar cand nu ii mai are isi arata nulitatea. F5 e inca un proiect in care se mai baga bani, dar nu cred ca Vantu va mai avea multa rabdare cu el.
    In ceea ce il priveste pe Vulpe, se pot spune multe, dar un lucru e cert: este un DOMN!
  • che guevara che guevara
    eu nu cred ca financiarul are vre-o treaba cu falimentul
    totu este o lupta intre grupuri de interese. ce naivi sau ipocriti sunte-ti! eu as baga mina in foc si pt ioana ungureanu!
  • Cristian Cristian
    In afara de stanca care a fost tare si la publisihing la publimedia si catavencu si este si acum la f5, restul nu au valoare deloc. Vorbesc de manageri. partea financiara iese din discutie pentru ca in afara de mirela dragnea nu as baga mana in foc pentru nimeni. hai pa!
  • Fericitu Fericitu
    Domnu Ursulet: te inseli, ei cred ca au succes. Si mai cred ceva foarte foarte interesant: creditorii au cerut ei continuarea aparitiei revistei. Deci ii interesa mai mult sa apara revista decit sa-si recupereze banii. Doamne ce imbecili, citeste aici
    http://catavencu.ro/umoru_si_cu_talentu_nu_cunoaste_falimentu-14996.html
  • Domnu Lup Domnu Lup
    Buscu il incurca pe Vasiliu, Vasiliu pe Stanca, Stanca pe Vulpe. Dar nu la management, ci la smecherii.
  • Domnu Ursulet Domnu Ursulet
    Bai, frate! Stii ce nu inteleg eu? Daca citesti declaratiile artistilor astia a lui Vantu toti sunt care mai de care mai tari. Buscu e mare manager, Vasiliu este ultra mare manager, Stanca este mega mare, ober manager! De Vulpe nici nu mai pomenesc, ca e peste toti. Totusi, toti isi motiveaza esecurile cu managementul defectuos al trustului. Pai managementul trustului nu erau ei? Nu ei erau boardul in care faceau permutari intre ei? Ceva imi scapa. Cine ii incurca? Enache? Freciu? Tatulici? Cine nu ii lasa sa managerieze asa cum trebuie?
  • sanda sanda
    @fericitu. Cum de nu mi-a scapat asta cu spiritu? Sint diabolici baietii! Adica ii vand lu Realitateta niste hartii, niste mijloace fixe, dar Spiritul Catavencu ramane tot la Buscu. Il tine ascuns in beciul vilei RAPPS din Dorobanti. Nici mama ANAF-ului nu o sa-l gaseasca! Genial!
  • Fericitu Fericitu
    Eu zic sa reinvie Buscu spiritul Catavencu, sa-l evalueze si sa-l mai vinda de 3 ori. Astia inteleg cam greu ca le-a trecut vremea. Nu mai au nimic de zis de mai bine de 10 ani. Cu exceptia lui Ivanciuc care inca ar mai avea ceva de zis dar numai in legatura cu dosarul de turnator. Hai baieti, la Nus la SPA diseara ca-i ultima ocazie, de mine va cautati servici.
  • Parapanta Parapanta
    Sunt tare curioasa cum au petrecut baietii de Faliment. Cine a suflat in lumanarile din oaia libaneza?
  • 10x pentru stire 10x pentru stire
    Aveam chef sa ma distrez in seara asta si nu gaseam motiv. Neprofesionalismul, furtul, mirlania, impostura si tarania au pina la urma o nota de plata. Asa deci, marca va fi evaluata si vinduta! Cui, ANAF-ului? Face atitea milioane? Romanii vor fi un pic mai amuzanti odata cu disparitia Catavencului. Catavencu ajunsese locul de joaca al unor lacomi plini de ei, nimic mai mult. Detasare si umor, ssstimati profesionisti hahaha!
  • ardeleanu' ardeleanu'
    Ati omorit Catavencu ! Creminalilor! Dragnea, Mirela, Vulpe Sorin, Vasiliu Mihnea , Ungureanu ioana : ATENTIE la ce cifre mai matrasiti ! Cu radiourile nu va jucati ! Atentie !
    Ati ingropat Cotidianul. Controlul averilor sa vina ! Rusineeee ! Sarbu a castigat cand a scapat de voi. Vulpe oricum o baga si pe maica-sa la parnaie pentru o suta de verzisori.
  • Ionescu Ionescu
    Dl. Obae, daca esti cu adevarat profesionist, fa si tu un background al companiilor media ale lui Vantu, pt ca nu mai intelege nimeni nimic din ce e cu Catavencu SA la gramada cu Tabu, Money Express, Business Standard samd. O lista cu toate firmele, ce tiparea fiecare si ce s-a intamplat cu ele. Succes!
  • Gogu Protevistu' Gogu Protevistu'
    @Marcelache
    Esti copil? Vulpe nu are prieteni. O vinde si pe masa pentru o bursa la Dublin. Platita de Vantu via Buscu. Atentie Sandele! Nu mai asculta de mamica ! DNA-ul va asteapta pe toti. Jilava Land si Vlas Paradise !
  • Doru Doru
    E o noua teapa in stil mioritic. Sa vedem daca pun botul ANAF-ul si DNA-ul.
  • Problema de probabilitati Problema de probabilitati
    Cel mai probabil nu se stie ce se va intimpla. Ai scos complet din calcul relatia dintre Catavencu SA, ANAF si DNA. Evaziunea fiscala de la Catavencu tot pe Realitatea Media se muta?

Trimite un comentariu

sus