Skip to main content

Marius Hagger va pleca de la Ringier România

 

Marius Hagger va pleca de la conducerea Ringier România începând de anul viitor. Decizia a venit după ce managementul elveţian al Ringier a hotărât ca afacerile să fie conduce de manageri locali. Marius Hagger va rămâne la şefia Ringier România până la începutul anului viitor, când se va face transferul către un management român. Deocamdată nu există o listă scurtă pentru viitorii posibili şefi români ai Ringier România. Comunicarea internă, în continuare:

Schimbare la nivel de varf la Ringier Romania

Zurich, 22 iulie 2010

Marius Hagger va parasi Ringier AG pana la sfarsitul anului 2010. Marius lucreaza in Ringier din martie 2008 in calitate de Director General al Ringier Romania, fiind responsabil pentru afacerea din Bucuresti. Succesorul sau inca nu a fost numit.

Marius Hagger paraseste Ringier AG pentru a prelua o noua provocare profesionala la NZZ Grup in Elvetia. Conduce Ringier Romania din martie 2008 intr-un mediu economic extrem de dificil.

Florian Fels, CEO al Ringier Europa Centrala spune: “In ultimii doi ani Marius Hagger a optimizat portofoliul Ringier Romania si a implementat masuri importante de reducere a costurilor care ofera o baza solida viitorului companiei. Ii multumesc lui Marius Hagger pentru succesul activitatii sale intr-o piata media turbulenta si ii urez succes in viitor.”

Succesorul lui Marius Hagger va fi anuntat spre sfarsitul anului 2010.

Ringier Group Communications

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    E o chestiune tehnică, de setare a orei in platforma de administrare. O voi rezolva.
  • Vasile Vasile
    Oare cum ai dat tu stirea asta la 11:36 cand comunicatul citat a fost trimis la ora 12:24?

Trimite un comentariu

sus