Skip to main content

Radu Tudor este noul consilier editorial al lui Mihai Gâdea

 

Jurnalistul Radu Tudor a fost numit, la sfârşitul săptămânii trecute, consilier editorial al lui Mihai Gâdea, directorul general al postului de ştiri Antena3.

Publicitate

“Din misiunile pe care le are un director general de televiziune sunt enorm de multe care ţin de relaţia cu redacţia, de relaţia cu realizatorii, cu producătorii, cu cei care sunt implicaţi în crearea emisiunilor de talk-show şi probabil undeva în zona asta Mihai Gâdea o sa-mi dea nişte atribuţii”, a declarat pentru Paginademedia.ro Radu Tudor (39 ani) analist şi comentator la Antena3.

Radu Tudor a mai spus că îşi va pune experienţa editorială în slujba prietenului său „care este într-o funcţie cu o responsabilitate uriaşă”.

„Am acceptat cu bucurie această ofertă. Eu sunt foarte apropiat de Mihai Gâdea şi vreau să-l sprijin foarte mult să aibă un mandat foarte bun la Antena3”, a completat Radu Tudor.

Numirea lui a venit după ce Aura Ţiţirigă, redactor şef Antena 3, a demisionat din poziţia pe care o deţinea la postul de ştiri controlat de familia Voiculescu.

Despre Radu Tudor:

Radu Tudor a intrat în presă în urmă cu mai bine de 18 ani. În prezent,  este unul dintre realizatorii emisiunii “La ordinea zilei”, alături de Dana Grecu. Cei doi au fost distinşi, în 2009, de Asociatia Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR) cu premiul pentru talk-show.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    DOMNULE RADU ...CHIAR NU-TI DAI SEAMA CA SE REPETA FIGURA BASESCU TARICEANU >>> S-A SI INCEPUT... ANTONESCU E SI MAI PERICULOS I SA IASA PRESEDINTE SI II DA IN CAP LU PONTA I SAU ASA VREI DUPA CUM AM INTELES ... ASA VREA SI GADEA SI CEILANTI ??/ NU O SA NE MAI UITAM LA ANTENA 3 .. DE CE NU PROPUNE-TI SAU SA LI SE DESCHIDA OCHII UN CANDIDAT SI DELA PSD ???
  • Ion_Romanul Ion_Romanul
    Radu Tudor un artist desavarsit,adeptul banului,mereu activ si devotat celor care il finanteaza,de revazut primele sale emisiuni la Ant 3,foarte stangace cu greseli de exprimare o dictie saraca,dar cu timpul omul s-a cizelat,s-a emancipat iatal astazi mare analist militar,mare strateg,bravo lui daca ai tine,vorba ceia nu numai a face ceva e un pacat,dar si a nu face,si apoi sa nu uitam ca despre orce lucru exista doua pareri opuse si este vorba de a face pe cea mai slaba cea mai puternica,tot atat de edificator ca la lucrurile proaste li se fac reclame cat mai pompoase iar lucrurile bune si le fac prin natura lor,deci este normal ca noapte de noapte sa existe asemenea elemente care in fond sunt platite de a face asa ceva,si unde sunt contradictii de idei este si progres,nu???.Deci repet banul este cel care face politica,dar o intrebare marelui nostru Radu Tudor,cine au fost primii la ciolan nu cumva PSDR actualul PSD si pe urma PNL apoi impreuna sub alta sigla nu cea actuala USL,nu astia au distrus si falimentat banci,uzine,combinate,nu astia huzuresc astazi in vile avind masini de sute de mii de euro,conturi in banci etc,nu astia au chelit munti batandu-si joc de padurile falnice ce ai imbracau,nu astia sub privirile si grija parinteasca a lui Iliescu au adus tara in situatia jalnica de acum,astept raspunsul stimate domn Radu Tudor dar sa fi echidistant,sa nu executi intocmai ordinele sefului Gadea.Multumesc si la buna vedere.
  • PLESEA CONSTANTIN PLESEA CONSTANTIN
    DOMNUL RADU TUDOR ESTE UN JURNALIST DE EXCEPTIE,UN "MARE CASTIG" PENTRU POSTUL DE TELEVIZIUNE ANTENA 3 SI PENTRU TELESPECTATORII ACESTUI POST DE TELEVIZIUNE . RAR AM INTALNIT, IN CEI 21 DE ANI DE LA REVOLUTIE, UN JURNALIST ATAT DE CONVINGATOR, FARA ECHIVOC IN EXPRIMARE , ATAT DE INCISIV, DAR TOTUSI CU MULT "BUN SIMT" .EU SI FAMILIA MEA, SUNTEM MARI ADMIRATORI, AI ACESTUI MARE JURNALIST . MERITA PE DEPLIN, FUNCTIA DE REDACTOR SEF LA ANTENA 3 , CU RUGAMINTEA DE A FI RETRIBUIT CORESPUNZATOR , SA RAMANA LA ANTENA 3, MULTI ANI DE ACUM INAINTE
  • Asistentu Asistentu
    D-le Radu Tudor aveti puterea de a face oamenii sa inteleaga ca sunt mintiti si inselati de Basescu si gasca lui!
    Trebuie sa faceti mai mult sa scoateti tara din starea asta de indiferenta si frica !
  • gharnicu gharnicu
    nu va descurajati ,sunt si destul de multi profesionisti"VANDUTI" , va garantez ca sunt invidiosi .Aveti o emisiune EXCEPTIONALA .
  • Nick Nick
    Radu Tudor este doar un lefegiu stupid a carui inteligenta a inceput sa fie substituita de complexul lui Dumnezeu si o pofta mereu proaspata de bani si scaun mai inalt.
    Combaterea coruptiei si partizanatul politic nu sint doua obiective care sa poata fi atinse in acelasi timp fara un puternic control, filtru intern, pe care el nu il are.
    Cum spune englezul: NEXT ! (adica gata, la reciclare cu el !)
  • Damian Damian
    Imi vine sa rad : cum e turcul e si pistolul.
  • Rezultate live Rezultate live
    Va felicit domnu Radu sunteti o echipa formidabila cu Mihai Gadea, spueti mereu adevarul.
  • gerula2 gerula2
    bravo radu! tine-o tot asa! vorba cuiva din emisiune (cand erai si tu acolo) 'dintre noi, nu stiu cine are mai multe grade...'
  • sorin sorin
    intr-un guvern all-star ideal sunteti pe f-ctia de min. al apararii
  • sorin sorin
    respectul meu d-le tudor, pentru tot ce ati facut in presa pt militari.
  • Moromete Moromete
    Fincolo de preferintele sale politice ( dar,cine nu are ?) Radu Tudor ramine - orice s-ar spune ! - un tip inteligent si cu discurs -cel mai adesea- convingator
  • laurentiu laurentiu
    ce sa faci, fiecare isi ia oamenii in care are incredere :)
  • gabriela gabriela
    echidistant? basescu este echidistant? cind promite ca nu se atinge de pensii si salarii in campanie si acum taie ca-n codru? cind tine tara in scandal si tensiune de 6 ani. fara sa apara un spital nou sau o autostrada? fara atitudinea unor jurnalisti mai transanti asa cum e radu tudor, ne intorceam demult la dictatura. majoritatea romanilor sunt fricosi, vad doar interesul propriu, se lasa incalecati de puterea sufocanta si de raul acesteia. apoi se pling si dau vina pe altii. n-o fi chiar atit de echidistant jurnalistul de la Antena 3, dar e foarte necesar pentru vremurile nenorocite pe care le traim. sa fie mai multi ca el.
  • dani mura dani mura
    nu mi se pare prea echidistant...acest radu tudor...:)

Trimite un comentariu

sus