Skip to main content

Bogdan Stratulă, noul director de programe al Antenei 1

 

Bogdan Stratulă, fostul director general al Radio ZU, este noul Director de Programe al postului Antena 1. Începând cu această săptămână (2 august), Bogdan s-a alăturat echipei Antena 1 și se va ocupa de coordonarea şi dezvoltarea programelor.

Publicitate

Care sunt noile sale atribuții?

Alături de colegii săi de la Antena 1, va identifica şi propune conținut relevant care să poziționeze Antena1 “drept cel mai atractiv canal generalist pentru publicul larg si cel de business”, după cum se arată în comunicatul care anunță numirea.

El va colabora în continuare și cu Radio ZU din postura de consultant în managementul și marketingul postului.

Despre Bogdan Stratulă:

  • Bogdan are o cariera cu istorie în radio, ce a debutat în anii’90, odată cu intrarea în echipa postului UNIFAN, ca realizator de programe.
  • Din 1993 a preluat funcția de realizator/producator la ProFM, contribuind la ascensiunea postului pe locul 2 în topul radiourilor din București.
  • În 1995 a preluat funcția de director programe și director executiv la același post, cu responsabilitate deplină pentru crearea noului format “Star Station Pro FM”.
  • În 2003 a ales calea antreprenoriatului, prin fondarea propriei companii de distribuție de produse multimedia. În ianuarie 2009 s-a reîntors la prima pasiune, radioul, alăturându-se echipei ZU ca director general.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu