Skip to main content

Bogdan Stratulă, noul director de programe al Antenei 1

 

Bogdan Stratulă, fostul director general al Radio ZU, este noul Director de Programe al postului Antena 1. Începând cu această săptămână (2 august), Bogdan s-a alăturat echipei Antena 1 şi se va ocupa de coordonarea şi dezvoltarea programelor.

Publicitate

Care sunt noile sale atribuţii?

Alături de colegii săi de la Antena 1, va identifica şi propune conţinut relevant care să poziţioneze Antena1 “drept cel mai atractiv canal generalist pentru publicul larg si cel de business”, după cum se arată în comunicatul care anunţă numirea.

El va colabora în continuare şi cu Radio ZU din postura de consultant în managementul şi marketingul postului.

Despre Bogdan Stratulă:

  • Bogdan are o cariera cu istorie în radio, ce a debutat în anii’90, odată cu intrarea în echipa postului UNIFAN, ca realizator de programe.
  • Din 1993 a preluat funcţia de realizator/producator la ProFM, contribuind la ascensiunea postului pe locul 2 în topul radiourilor din Bucureşti.
  • În 1995 a preluat funcţia de director programe şi director executiv la acelaşi post, cu responsabilitate deplină pentru crearea noului format “Star Station Pro FM”.
  • În 2003 a ales calea antreprenoriatului, prin fondarea propriei companii de distribuţie de produse multimedia. În ianuarie 2009 s-a reîntors la prima pasiune, radioul, alăturându-se echipei ZU ca director general.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • diconu maria diconu maria
    da
  • mugur mugur
    Bravo, Bogdane ! Se pare ca mai este loc pentru "batranei" la Antena. Felicitari !
  • mircea mircea
    Totusi este un mare pas inainte in comparatie cu numirea unui nene de la fabrica de cicolata in postul de director executiv.
  • Raluca Raluca
    Bravo!!! Aplauze zic! Constat o vasta experienta in televiziune, deci avea ce sa caute, evident, in postul de director de programe al Antenei 1! Probabil urmatoarea mutare va fi ca un director de tipografie sa devina producator general in trustul Intact!

Trimite un comentariu

sus