Skip to main content

Cancan se vinde cu Bond. James Bond

 

Tabloidul Cancan lansează colecţia integrală a aventurilor celebrului agent 007 – James Bond. Nu este vorba de filme, ci de romanele scrise de Ian Fleming. Prima carte din cele 14 – Caracatiţa – se va distribui împreună cu ziarul Cancan vineri, 27 august. În fiecare vineri, apare un nou volum.

Publicitate

Lucian Romaşcanu, director general Cancan, spune că ziarul, împreună cu volumul lui Ian Fleming, va costa 9,9 lei.

Primul volum va avea un statut special: se va da gratuit, împreună cu tot tirajul de vineri, adică 85.000 de exemplare. Celelalte vor fi tipărite în 60.000 de exemplare.

De ce a preferat Cancan volumele tipărite şi nu filmele?

Lucian Romaşcanu:

“Drepturile de autor ale filmelor sunt foarte scumpe şi ar fi dus la un preţ final puţin probabil să fie suportat de cititorii noştri.”

“Sperăm să obţinem profit în urma acestei campanii. Este o încercare de monetizare a brandului şi a canalelor de distribuţie.”

Integrala James Bond este primul proiect mare de carte al Cancan. La începutul lunii august (sâmbătă 7 şi 14), Cancan a testat variant ziar/carte cu două volume ale Danei Săvuică. Cărţile (care erau o selecţie a răspunsurilor date de Săvuică la rubrica Dialog intim) s-au vândut împreună cu ziarul la 4,9 lei.

Avem intenţia să mai încercăm şi alte proiecte. Starea de spirit este de optimisim rezervat, având în vedere starea economică actuală”, spune Romaşcanu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus