Skip to main content

SCHIMBARE LA ANTENA 3. Atribuţiile editoriale trec de la Adrian Ursu la Mihai Gâdea. Ursu, numit director executiv

 
SCHIMBARE LA ANTENA 3. Atribuţiile editoriale trec de la Adrian Ursu la Mihai Gâdea. Ursu, numit director executiv

Modificări la vârful postului de televiziune Antena 3. Adrian Ursu, director editorial al staţiei, va ocupa poziţia de "Director executiv cu atribuţii de dezvoltare."

Publicitate

Mihai Gâdea, director general Antena 3, va prelua atribuţiile editoriale şi anunţă "o nouă structură în zona de conţinut".

„Pentru a pune în practică noua strategie editorială, adaptată să susţină parteneriatele noastre internaţionale, voi gestiona direct atribuţiile editoriale. Voi construi în scurtă vreme o nouă structură în zona de conţinut”, spune Mihai Gâdea.

Concret, numirile anunţate de Antena 3:

Începând din această lună, în structura de conducere a postului partener CNN, Adrian Ursu va ocupa poziţia de Director Executiv cu atribuţii de dezvoltare, vânzări şi proiecte speciale, Alin Romaşcan si Ela Ţane îşi vor continua atribuţiile de coordonare în domeniile Operaţional şi, respectiv, Administrare afaceri.

Atribuţiile editoriale vor fi gestionate direct de Mihai Gâdea, Preşedinte – Director General.

Citeşte şi: Ce audienţe au avut posturile TV în ianuarie? România TV, cel mai urmărit post de ştiri

Citeşte şi: CNN, emisiune la Antena 3. O echipă CNN va veni la Bucureşti să facă zilnic emisiune alături de oamenii staţiei. Antena 3, de la afiliat la partener CNN. Adrian Ursu, totul despre parteneriat

În 2013, Adrian Ursu a fost numit director editorial al Intact Media Group, "funcţie din care coordona politica editorială a instituţiilor media din grupul Intact şi va integra proiectele jurnalistice ale grupului atât în print, cât şi în televiziune, radio şi online".

Detalii, aici: Adrian Ursu, numit director editorial la Intact Media Group

În 2019, când Antena 3 şi redacţia Observatorului s-au separat, Adrian Ursu a rămas la coordonarea editorială a Antena 3.

Detalii, aici: Separare în Intact: se despart redacţiile Observator şi Antena 3. Se pregăteşte şi un nou post de radio

Comunicatul Antena 3, integral:

"Antena 3 a început anul 2021 cu incredere că va continua să facă diferenţa, cu planuri mari şi cu modificări în privinţa structurii de organizare.

Mihai Gâdea le-a transmis colegilor săi gândul cu care porneşte în acest an: ”Sunt convins că ştim cu toţii că putem să ne atingem obiectivele doar împreună. Echipa de conducere va lucra laolaltă astfel încât să ne bucurăm de recunoaşterea publicului, de satisfacţia reuşitelor profesionale şi de atmosfera în care lucrăm, iar voi sunteţi cea mai bună echipa de jurnalişti din România!”

Proiectele de dezvoltare şi lansarea de noi linii de business sunt marile provocări pentru echipa Antena 3 în anul 2021.

Modificări spectaculoase şi consistente în structura de conţinut impun şi adaptări pe măsură în schema şi sistemul de lucru interne, pentru a spori eficienţa şi competitivitatea, dar şi pentru a permite alocarea de timp şi resurse noilor planuri.

În consecinţă, începând din această lună, în structura de conducere a postului partener CNN, Adrian Ursu va ocupa poziţia de Director Executiv cu atribuţii de dezvoltare, vânzări şi proiecte speciale, Alin Romaşcan si Ela Ţane îşi vor continua atribuţiile de coordonare în domeniile Operaţional şi, respectiv, Administrare afaceri. Atribuţiile editoriale vor fi gestionate direct de Mihai Gâdea, Preşedinte – Director General.

„Pentru a pune în practică noua strategie editorială, adaptată să susţină parteneriatele noastre internaţionale, voi gestiona direct atribuţiile editoriale. Voi construi în scurtă vreme o nouă structură în zona de conţinut.” – a adăugat Mihai Gâdea.

Antena 3 este lider în categoria televiziunilor de ştiri. Conţinutul Antena 3 a primit atât recunoaşterea publicului, prin faptul că este alegerea numărul 1 a românilor la evenimentele importante, cât şi a specialiştilor, aşa cum arată premiile internaţionale şi naţionale primite. Parteneriatele internaţionale ale Antenei 3 sunt surse importante de inspiraţie în materie de inovaţie, bune practici şi credibilitate."


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Nu văd nici o noutate și nici schimbari majore.
  Acesti domni sint pusi in niste functii, pentru ca au facut si fac jocul politicienilor de la putere. Sint doar aserviti intereselor materiale,. De atita timp ei dezinformeaza publicul. Seamana cu doi dracusori.
 • asta-i schimbare ? au mestecat in ciorba dar ingredientele sint aceleasi Stimata Bianca lamureste-ma te rog la ce a fost Ursu bun in afara de dezinformare crunta ( vezi cartonasele galbene luate de A3 ) sau servilism fata de psd Daca crezi ca asta este profesionalism atunci uita-te la cartoon poate ca pe aia ii intelegi
 • Mihai Gadea crede ca este foarte bun.In fapt,bine ca exista Mircea Badea,Razvan Dumitrescu si ceilalti moderatori.Putina gramatica nu strica!
 • Atatea denumiri pompoase, directori etc si zilnic cand trebuie sa dea un material "se strica serveru'", le pica transmisiunile in direct, sunetul e dezastru si tot asa. Programul lor are maxim 20 min pe ora, aceleasi stiri de pe site, reluate in fiecare ora, teleshoping si promo. Costuri zero de productie pentru macar 18 ore din 24.
  Se lauda ca sunt CNN-ul Romaniei insa cea mai vizionata emisiune a postului de numerologie.
  Asa patesc toate afacerile unde sunt mai multi directori decat angajati, care de fapt nu sunt angajati, sunt platitori de cursuri la Academie, aia care pun zilnic virgula intre subiect si predicat in titluri.
 • Redactia a pierdut cel mai bun om prin plecarea lui Adrian Ursu. Un profesionist si un om de echipa cum rar intalnesti!
 • Doamne, Gadea si restul tonomatelor lui Felix se cred niste genii. Ei, de fapt, au devenit de mult timp niste *** profesionale din care se infrupta un Varan lacom si indecent!

Trimite un comentariu

sus