Skip to main content

Mădălin Ionescu, schimbat de la Acces Direct cu Simona Gherghe

 

Acces Direct are un nou prezentator din noul sezon. Mădălin Ionescu a fost înlocuit la prezentarea emisiunii cu Simona Gherghe, anunţă Antena 1.

Publicitate

Ea va începe să prezinte emisiunea la 30 august.

Mădălin Ionescu, spun reprezentanţii Antena 1, “rămâne în echipa Intact şi va reveni alături de telespectatori cu un proiect nou.

Potrivit informaţiilor obţinute de Paginademedia.ro, Mădălin Ionescu va realiza o emisiune la Antena 2.

Tabloidul Cancan titrează astăzi, pe prima pagină, că "Divorţul, amanta şi fiţele l-au scos din grilă pe realizatorul de la Acces Direct".

Cancan:

"Decizia înlocuirii lui Mădălin Ionescu a fost luată de conducerea postului în urma unei evaluări a fostului prezentator, care a relevat faptul că imaginea lui a fost puternic zdruncinată de scandalurile din viaţa personală. Relaţia cu subalterna lui, Cristina Sişcanu, care a condus la divorţul de soţia lui şi părăsirea căminului conjugal, l-au transformat în persona non grata pentru şefii de la Antena 1."

Anunţul Antena 1:

Simona Gherghe va prezenta Acces Direct

Incepand cu aceasta toamna, telespectatorii o vor putea urmari pe Simona Gherghe in calitate de moderator al show-ului Acces Direct. Din 30 august, celebra jurnalista isi va dedica cariera unei noi provocari.

Cu o cariera excelenta, dupa aproape noua ani in care a adus cele mai relevante stiri in casele romanilor, Simona Gherghe paseste sigur in lumea divertismentului. “Dupa aproape noua ani in care am prezentat stiri, dupa patru editii speciale “Geniali”, am ales sa fac o schimabare. Jurnalismul pentru mine inseamna inainte de orice o mare pasiune, iar acum aceasta pasiune se va vedea intr-un alt proiect. Dupa colaborarea cu domnul Valeriu Lazarov, m-am simtit mai bogata spiritual si implinita profesional. Am experimentat o alta fata a jurnalismului, o lumea care m-a cucerit. Da, Acces Direct este o provocare frumoasa si am incredere ca va fi totul bine.”, a declarat Simona Gherghe.

Madalin Ionescu ramane in echipa Intact si va reveni alaturi de telespectatori cu un proiect nou.

Pentru frumoasa jurnalista, Acces Direct nu va fi primul proiect de succes pe care isi va pune amprenta. Simona a moderat nu mai putin de patru editii speciale de “Geniali”, format produs de maestrul Valeriu Lazarov si prin care au fost omagiate patru personalitati incontestabile ale tarii: Draga Olteanu Matei, Sofia Vicoveanca, Angela Similea si Margareta Paslaru.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmin Cosmin
    ACCES DIRECT este cea mai penala emisiune din Romania. Sa fiu membru CNA, zilnic as propune interzicerea acestei emisiuni. Motivele sunt foarte intemeiate, nu sunt tampit, am vazut multe emisiuni tv penibile si penale, insa asta e chiar dezastru. Sa zicem ca e un fel de Dan Diaconescu Direct insa versiunea mai noua.
    Parerea mea...
  • Daniel Daniel
    Daca inainte lumea se uita pentru scandaluri acum ne vom uita de amuzament mi se pare cea mai proasta alegere din partea antenei :)) e ca si cum ai pune un copil sa iti prezinte o stire despre copii violati :))
  • Mercurius Mercurius
    Se pare ca cei din conducerea antena 1 vor sa schimbe cam toti prezentatorii, de la Observator 19 pana la Acces Direct. Sunt curios oare cine va prezenta Observatorul de week-end. Antena 1 se pregateste sa atace puternic din toamna Protv-ul care este intr-un usor declin din punct de vedere al rating-ului (cel putin audientele din vara). Mult succes Antenei 1 in noile idei, care nu sunt rele deloc.
  • Silviul Silviul
    Păcat de ea... Sper să nu se murdărească şi ea cum a facut Mădălin Ionescu. Dar noh, toţi avem rate de plătit.
  • crisV crisV
    Cat de imbecili sunt cei de la Antena !!!INCREDIBIL
    Omu ala facea audienta. "Acces direct" statea in gat concurentei !
    Si ca de obicei Antena1 le cedeaza din nou !!FRAIERILOR ..din INTACT dati-va demisia !!! ..sau mai bine dati foc televiziunii ..ca nu mai are rost sa o tineti ! Asa greseli ..mai rar vezi.
  • geo geo
    cu simona, accesul va cadea ca si Observatorul cu Alina...
    asta ptr ca, banuiesc, ca si continutul se va schimba, ca prea o luase razna ionescu cu mizeriile de tot felul...

Trimite un comentariu

sus