Skip to main content

Peter Imre, depre reorganizare ca despre remaniere: "remanierea se face, nu se discută!"

 

Contactat de paginademedia.ro în legătură cu subiectul reorganizării, Peter Imre, directorul general al Adevărul Holding, l-a citat pe Emil Boc: "O să spun ce a declarat şi premierul Emil Boc când a fost întrebat de remaniere. Remanierea se face, nu se discută!"

Publicitate

Peter Imre a declarat că "se revizuieşte nevoia de personal", dar nu a dat o cifră exactă.

"La fiecare ciclu de bugetare (la Adevărul Holding sunt patru) revizuim care este necesarul de personal în funcţie de nevoile şi de performanţele grupului", a spus Peter Imre.

Declaraţiile lui Peter Imre vin pe fondul informaţiilor potrivit cărora Adevărul Holding va da afară între 20 şi 30% dintre angajaţi. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, şefii vor trebui să decidă numele celor care vor fi restructuraţi.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jurnal Bio Jurnal Bio
    Eu am incredere ca va fi o remaniere la sange, benefica pentru Romania. De acum, o sa traim cu totii bine. Soferul lui Berceanu va fi inlocuit de soferul lui Blaga. Un lacatus mecanic de 70 de ani de la ministerul mediului va fi scos la pensie si o mare corupta, o femeie de serviciu de la Guvern va fi data afara pentru ca nu face curat bine. Uite asa se va incheia o luna de zile de discutii isterice despre "remanierea mare", "remanierea mica" sau "remanierea invizibila".
  • omar omar
    managerii de tipul lui Imre ar trebui trasi pe roata.sa fii sef inseamna sa iti asumi raspunderea pt oamenii tai , sa muncesti de doua ori cat ei si sa demonstrezi ca poti produce si altceva decat gaz metan. orice imbecil poate sa taie un zero de pe o foaie, putini sunt cei care prodic plusvaloare, mai ales in presa.
  • publicitarul publicitarul
    i-auzi, frate! s-a trezit barbatia-n el! pai, tov imre, poate ca oamenii au dreptul sa stie daca se fac restructurari, daca vor fi dati afara... nu sa afle de pe bloguri. revizuire?! pai cine a mai vazut sa angajezi pe-o parte zeci de directori, si pe alta parte sa dai oameni afara, taman p-aia care dau la sapa. managmentul lu' peste. O ea ramineti numai directori, sa vedem cine o sa mai munceasca...

Trimite un comentariu

sus