Skip to main content

Revista Cariere publică articolele lui Richard Branson, fondatorul Virgin

 

Începând cu luna iulie, revista Cariere şi site-ul cariereonline.ro publică o serie de articole din proiectul editorial “Business & Beyond”, semant de Richard Branson, fondatorul imperiului Virgin.

Publicitate

Pentru publicarea acestor materiale, publicaţia românească a încheiat un parteneriat în exclusivitate cu New York Times Syndicate. Articolele ce poartă semnătura lui Branson vor apărea lunar în ediţia tipărită a revistei Cariere şi săptămânal pe site-ul aceleiaşi publicaţii.

Despre Richard Branson:

Richard Branson este fondatorul Virgin Group, al companiilor Virgin Atlantic, Virgin America, Virgin Mobile şi Virgin Active. Brandul Virgin este unul dintre cele mai cunoscute şi respectate la nivel internaţional, fiind reprezentat prin 200 de companii, în 29 de ţări.

Despre revista Cariere:

Cariere este o publicaţie de leadership şi atitudine profesională cu apariţie lunară ce se adresează unui public activ şi educat, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paginadesport paginadesport
    Am citit recent o carte despre viaata lui Branson..remarcabil...o atitudine de invingator, putere de munca si de exemplu personal, un mareu antemergator,cu tentativele lui de a inconjura lumea in balon sau acum recent de a cuceri spatiul. Recomand tuturor sa citeasca despre acest temerar de mare succes antreprenorial.
  • Bonno Bonno
    Bravo lor! Cine's astia Cariere? A cui e revista?
  • laurentiu laurentiu
    vere, poaza aia e - UAU !

Trimite un comentariu

sus