Skip to main content

Dolce Sport, lansat oficial. În echipă: Costin Ștucan, Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu

 

Costin Ștucan, Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu sunt câteva nume din echipa Dolce Sport. Postul de televiziune al Romtelecom a fost lansat oficial aseară, dar a început să emită în urmă cu o lună de zile. Postul are drepturile de difuzare, opțiunea 2, pentru UEFA Champions League, dar și pentru competiții de rugby și pentru Cupa Braziliei la fotbal. Lista competițiilor, în continuare:

Publicitate

Romtelecom Dolce urmărește ca în viitorul apropiat să-și îmbogățească portofoliul cu o serie de noi canale tematice de muzică și filme, după cum au anunțat reprezentanții companiei la evenimentul de lansare oficială a Dolce Sport, care a avut loc aseară în București. Licențele pentru Dolce Movie 1 și 2 au fost deja obținute.

“Lansearea oficială a primului canal tematic al Romtelecom, Dolce Sport, [...] va fi urmată în viitorul apropiat de introducerea unor noi canale TV tematice sub brandul Dolce, de muzică și filme, care vor consolida poziția de furnizor de divertisment a companiei prin care ne dorim să ne diferențiem pe piață”, a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv strategie și dezvoltarea afacerii.

Ce conține grila Dolce Sport?

 • La Dolce Liga , un talk-show a cărui oră de difuzare va depinde de transmisiunile în direct ale celor mai importante partide, cu precădere pe cele din Liga Campionilor UEFA și cele românești de fotbal. Emisiunea care va dura aproximativ o oră și va fi prezentată de Costin Stucan (de luni până joi) și Claudiu Giurgea ( vineri-duminică).
 • Știrile Sport 24 – vor acoperi evenimentele din lumea sportului intern și internațional.
 • Morning Sport – în cadrul aceste emisiuni Dorinel Artene va face revista presei sportive și va analiza împreună cu invitații săi evenimentele din ziua precedentă și le va comenta pe cele din viitorul apropiat.

Ce achiziții a făcut Dolce Sport până în prezent ?

 • UEFA Champions Legue –pachetul 2 cu opțiunile (2-8) – competiția a început. Aseară s-a difuzat primul meci.
 • Cupa Ligii Franței la fotbal (competiția începe în octombrie)
 • Campionatul de fotbal al Portugaliei (competiția a început)
 • Cupa Braziliei la fotbal (competiția începe în februarie 2011)
 • Campionatul de rugby al Angliei (competiția a început)
 • Campionatul de rugby al Franței (competiția a început)
 • Rugby: "Autumn Internations", cele mai bune meciuri la nivel de echipă natională (competiția începe în noiembrie)
 • Cupa Mondială la handbal feminin – competiția începe în a doua jumătate a lunii septembrie – 21 septembrie primul meci România-Norvegia
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu