Skip to main content

Fostul redactor șef al Cancan se mută la Național. Ziarul va fi schimbat total

 


Adrian Artene, fostul redactor șef al cotidianului Cancan, este noul director al ziarului Național. Misiunea lui: să ducă ziarul la 25.000 de exemplare vândute pe zi, de la câteva mii cât are în prezent.

Publicitate

Cotidianul va fi complet schimbat, cu un nou layout și o altă linie editorială.

Detalii, în continuare:

Adrian Artene va ocupa funcţia de director al ziarului. Conducerea editorială rămâne neschimbată, cu Gabriela Mocanu redactor șef și adjuncți Liviu Stanciu și Cătălin Tache.

Contactat de paginademedia.ro, Adrian Artene declară că nu se vor face restructurări în echipa ziarului, dar spune că, în următoarele săptămâni, vor avea loc evaluări ale jurnaliștilor.

Ziarul va fi complet schimbat, spune Artene:

“Va avea un layout nou și o altă linie. Vom pune accent pe politică, economie și un altfel de showbiz, fără Simona Senzual sau Sânziana Buruiană.”

“Vom încerca să aducem vedete mai curate, să reinventăm numele retro, personaje populare mai puțin mediatizate, gen Florin Piersic, Adrian Daminescu sau Mirabela Dauer”.

Primele schimbări vor fi vizibile cam într-o lună. Ca format, Național va rămâne tabloid, spune Artene, care vrea un "tabloid quality".

Despre subiect a scris şi Cătălin Tolontan.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Cel mai tare este că Artene face evaluări ale jurnaliştilor. Asta este demenţială, aş spune că un lucru mai imposibil de atât nu se poate. Cine face, mă, evaluări, a lu' Artene? LoooL, epic fail I say.
 • @ Ana-Maria. Sigur, are experienta la Ziua, Ciao si Cancan, trei mizerii gazetaresti. Unde a demonstrat ca e profesionist si stie presa? La o bere cu amicii?
 • Da' n-ati putea sa faceti direct PRESA adevarata, clasica, simpla si curata ( si profesionista) ???
  Ca ne-am saturat de retetele astea corporate...care par sa faca bani..dar NU fac MEDIA si nici nu aduc bine societatii????
  Ne-am saturat de retetele voastre si de pornografia trecuta pe print si on-line ca..."distractie".
  Ne-am saturat de clisheele vastre si de noua "limba de lemn" ( "nou-vorba"..pentru cei care mai si citesc ..carti).
  Jurnalishtii au ajuns ca ...fotbalishtii: cistiga muuult prea multzi bani fata de cit performeaza!!!!!
 • Un retardat care ajunge să conducă oameni care chiar ştiu presă. Numai Iliuţă ne poate spune cum mizeria asta de ajunge să lucreze acolo. Dacă mai era Voicu în zonă, ăsta putea fi angajat doar la spălat closete, căci asta îi este valoarea.
  O să fac praf şi ziarul ăsta.

Trimite un comentariu