Skip to main content

Mihnea Vasiliu, în discuţii cu Ringier

 

Mihnea Vasiliu, în prezent director general adjunct al Realitatea Media, este în discuţii cu Ringier pentru postul de director general al companiei din România. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Mihnea Vasiliu a fost săptămâna trecută la o întâlnire cu managmentul Ringier din Elveţia.

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Mihnea Vasiliu a confirmat că s-a întâlnit cu oficialii Ringier, dar a declarat că nu a primit o ofertă concretă.

Mihnea Vasiliu pentru paginademedia.ro:

“Confirm că am fost la două interviuri pentru jobul de manager general al Ringier România, dar nu s-a pus încă problema plecării mele de la Realiatea Media. Formal, încă nu am primit nicio ofertă de la Ringier”.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Mihnea Vasiliu este unul dintre favoriţii pentru preluarea conducerii Ringier România.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • catalin catalin
    O singura data in viata am avut "norocul" sa strang mana acestor doi oameni despre care vorbiti voi: Mihnea Turcitul si Claudel. Jur ca de atunci ma spal cu Domestos de fiecare data
  • vlady vlady
    he he he .....nu cred ca elvetienii aia sunt atat de tampi .. doar daca nu si au propus sa ingroape trustul...si atunci desigur, apeleaza la un profesionist. gropar profesionist .
  • Adi Adi
    Adevarul e ca nu prea aveau optiuni. Managerii romani (ma refer la cei din media) sunt niste infatuati ori spagari ori golanasi ori infantili ori jigodii ori suficienti ori cate putin din fiecare. Eu ma intreb cine-o fi fost prostul de la Zurich care-a luat decizia sa recruteze manager roman. Cu siguranta, unul care habar n-are cum stau lucrurile pe aici. De-aia merita elvetienii s-o incaseze. De fapt, daca nu erau in afara realitatii, nu l-ar fi tinut pe Claudiu Seban in pozitie de conducere mai bine de 10 ani.
  • dune dune
    wow, deci ringier chiar vrea sa plece, si vrea repede din moment ce il curteaza pe Vasiliu
  • neli neli
    mai, copii, ringier inchide oricum. trebuia ales doar managerul potrivit sa inchida. ce-o fi asa de greu de priceput?! iar Mihnea este fix omul care trebuie: va parea ca ruineaza ceva care e deja la pamant. L-ati prefera pe Corneteanu, nu? :))
  • Elena Elena
    E in cadere libera trustul Ringier. Asta o sa le puna capac. Da...Mihnea stinge lumina si aprinde lumanarea.
  • Relu Relu
    Gata, se alege praful si de Ringier. Nu puteau sa ia o decizie mai proasta decat asta cu GM-ul roman. Mi-e sila.
  • Cico Cico
    Sar sobolanii, corabia ia apa... Cand mogulul avea bani, era coada la usa lui. Numai manageri de succes, staruri de televiziune si de alcov. Cand i s-a facut racoare, unul nu mai e in zona. Saracul SOV! L-au ars 10 din astia cat l-ar fi ars 300.000 de depunatori.
  • eusebiu eusebiu
    in momentul cand Ringier numeste la carma un roman, fie el si mihnea vasiliu, atunci business-ul respectiv nu prea mai conteaza pentru headquarter.
  • anton pann anton pann
    :))) asta a ingropat tot la realitatea. e un vlad enachescu mai mare. ce naiba sa faca ringier cu el?

Trimite un comentariu

sus