Skip to main content

Punctul forte al Kanal D în toamnă: serialul turcesc Ezel. Show-uri cu Ernest și Ramona Gabor

 

Piesa de rezistență a grilei de toamnă a Kanal D este Ezel, cel mai de succes serial turcesc al momentului. Kanal D (deținut de turcii de la Dogan, în parteneriat cu Ringier) a cumpărat primele două sezoane ale producției.

Publicitate

Oficialii Kanal D nu au precizat costul de achiziție, doar că fiecare episod are un buget de 200.000 de euro. În grila de toamnă intră și producții cu Ernest și Ramona Gabor şi revine Noră pentru mama cu Gabriela Cristea.

Detalii, în continuare:

Ezel – din 22 septembrie, miercuri și joi, de la ora 22.00. Kanal D își propune, cu acest serial, să atragă un segment de public tânăr, spune Hatice Kolat. Serialul turcesc rulează în mai multe țări din regiune – Serbia, Bulgaria și Croația.

Fata lui tata – duminica, de la 20.00

Faci față, faci bani – emisiune de farse cu Ovidiu Niculescu și Vlad Gorneanu. Din 6 septembrie, lunea, de la 20.30.

Căsătoreşte-te cu mine – reality show prezentat de Eduard Petru, din 8 septembrie, în fiecare miercuri, de la 20.30.

Ochii din umbră, cu Ernest – în fiecare vineri, de la 20.30.

Noră pentru mama – din 13 septembrie, cu Gabriela Cristea, de luni până vineri de la orele 10.00 şi 19.45 şi sâmbătă de la 19.30.

Săracii copii bogaţi - din 16 septembrie, în fiecare joi, de la orele 20.30. Ramona Gabor, Alexandra Enăchescu, Crina Onuţ, Alex Avram şi Andrei Barbu – cinci tineri obişnuiţi cu luxul testează o viaţă de om obişnuit.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu