Skip to main content

Restructurări la marketingul Adevărul

 

Adevărul Holding a restructurat câteva poziţii din departamentul de marketing.

Publicitate

Doi directori adjuncţi de marketing au fost anunţaţi ieri că poziţiile au fost restructurate. Un al treilea om de la marketing, brand manager, va pleca din companie.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Steluţa Zamfir (director adjunct de marketing, divizia ziare) a acceptat o altă poziţie în grupul Adevărul. În schimb, Sorana Duca (director adjunct de marketing, divizia reviste) şi Roxana Alecu (brand manager), vor pleca de la Adevărul Holding.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, şi alte poziţii de adjuncţi de la alte departamente ar urma să fie restructurate în perioada următoare.

Restructurarea departamentului de marketing vine în contextul în care agenţia Odyssey Communication a preluat, în această vară, bugetul de marketing şi vânzări al Adevărul Holding. Agenţia are deja un reprezentant permanent în cadrul departamentului de marketing al Adevărul Holding.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasi vasi
    Pe amărîtii de ziaristi concediati de Patriciu zilele astea cine dracu îi apără? Şi-a bătut joc deei.Când văd kamarila de la Adevărul că apare pe la televiziuni şi vorbeşte de dreptate îmi vine să borăsc.
  • askon askon
    mai taie domne din ele, da-le....

Trimite un comentariu

sus