Skip to main content

S-a lansat prima revistă pentru pensionari, 60 PLUS

 

Pensionarii au o revistă a lor. Corina și Valentin Nagacevschi au lansat 60 PLUS, prima revista dedicata vârstei a treia din peisajul media autohton.

Publicitate

Publicația apare pe piață sub sloganul „Adaugă valoare vârstei” și conține informații de interes pentru preocupările specifice acestui public. Revista care are peste 90 de pagini este realizată de o echipă formată din șase oameni, printre care Anca Hromadnik, Daniel Decebal, Iulia Dîrzu, Diana Vlase și Ioana Nițulescu.

Revista se va finanța din abonamente și eventuale donații, potrivit declarației făcute de Valentin Nagacevshi pentru paginademedia.ro.

"Preferăm să obținem bani mai degrabă din donații decât din reclamă. Reclama va apărea ocazional și doar sub formă de informații care vor servi în primul rând cititorilor noștri. ", a spus Valentin Nagacevshi.

60 PLUS va avea șase apariții pe an și este conceputa ca un "cadou din partea copiilor și nepoților către părinții sau bunicii lor, abonarea făcându-se numai online". Primul număr este gratuit, iar prețul unui abonament este de 149 de lei cu toate taxele incluse (și cele pentru livrare).

""Am ales cu grijă conținutul pozitiv, motivant și relevant pentru ei: sănătate, alimentație, exerciții fizice și de memorie, timp liber, hobbyuri, nepoți etc. Am ales un format ușor de transportat, care sa încapa în posetă, si un scris mare si lizibil, folosind un font special construit pentru persoane cu probleme de vedere" - a declarat Corina Nagacevschi, inițiatoarea acestui proiect media.

Despre fondatori:

  • Corina Nagacevschi, director executiv si co-fondator al revistei 60 Plus, este din 2004 web and graphic designer la Ceva Design, firmă pe care o deține.
  • Valentin Nagacevschi, co-fondator 60 Plus, lucrează în prezent ca director IT la Telemobil S.A (Zapp România).
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu s-a lansat iar. Este doar un material informativ, in caz ca nu stia toata lumea de aparitia revistei :) Urmeaza sa apara chiar numarul doi in curand.
  • păi iar s-a lansat? acum 2 luni, ce a fost, lansare ratată?... are pagina de facebook care zice că e deja lansata...
  • Felicitări, Valentin, apariție veșnică! Până la urmă hârtia e sfântă. Mai ales în cazul cititorilor voștri.
    Titlul trebuia puțin actualizat la noua vârstă de pensionare: 65+. Dar probabil că erați deja în tipar când cu fraudarea votului :) Mult succes!

Trimite un comentariu