Skip to main content

S-a lansat prima revistă pentru pensionari, 60 PLUS

 

Pensionarii au o revistă a lor. Corina şi Valentin Nagacevschi au lansat 60 PLUS, prima revista dedicata vârstei a treia din peisajul media autohton.

Publicitate

Publicaţia apare pe piaţă sub sloganul „Adaugă valoare vârstei” şi conţine informaţii de interes pentru preocupările specifice acestui public. Revista care are peste 90 de pagini este realizată de o echipă formată din şase oameni, printre care Anca Hromadnik, Daniel Decebal, Iulia Dîrzu, Diana Vlase şi Ioana Niţulescu.

Revista se va finanţa din abonamente şi eventuale donaţii, potrivit declaraţiei făcute de Valentin Nagacevshi pentru paginademedia.ro.

"Preferăm să obţinem bani mai degrabă din donaţii decât din reclamă. Reclama va apărea ocazional şi doar sub formă de informaţii care vor servi în primul rând cititorilor noştri. ", a spus Valentin Nagacevshi.

60 PLUS va avea şase apariţii pe an şi este conceputa ca un "cadou din partea copiilor şi nepoţilor către părinţii sau bunicii lor, abonarea făcându-se numai online". Primul număr este gratuit, iar preţul unui abonament este de 149 de lei cu toate taxele incluse (şi cele pentru livrare).

""Am ales cu grijă conţinutul pozitiv, motivant şi relevant pentru ei: sănătate, alimentaţie, exerciţii fizice şi de memorie, timp liber, hobbyuri, nepoţi etc. Am ales un format uşor de transportat, care sa încapa în posetă, si un scris mare si lizibil, folosind un font special construit pentru persoane cu probleme de vedere" - a declarat Corina Nagacevschi, iniţiatoarea acestui proiect media.

Despre fondatori:

  • Corina Nagacevschi, director executiv si co-fondator al revistei 60 Plus, este din 2004 web and graphic designer la Ceva Design, firmă pe care o deţine.
  • Valentin Nagacevschi, co-fondator 60 Plus, lucrează în prezent ca director IT la Telemobil S.A (Zapp România).
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulia iulia
    Nu s-a lansat iar. Este doar un material informativ, in caz ca nu stia toata lumea de aparitia revistei :) Urmeaza sa apara chiar numarul doi in curand.
  • marin marin
    păi iar s-a lansat? acum 2 luni, ce a fost, lansare ratată?... are pagina de facebook care zice că e deja lansata...
  • ElCucui ElCucui
    Felicitări, Valentin, apariție veșnică! Până la urmă hârtia e sfântă. Mai ales în cazul cititorilor voștri.
    Titlul trebuia puțin actualizat la noua vârstă de pensionare: 65+. Dar probabil că erați deja în tipar când cu fraudarea votului :) Mult succes!

Trimite un comentariu

sus