Skip to main content

Schimbări la conducerea ştirilor Europa FM

 

Ştirile Europa FM au un nou redactor şef din 4 octombrie. Este vorba de Sorin Dragomir (foto), până în prezent editor la Europa FM.

Publicitate

Structura de până acum includea doi redactori şefi la ştiri: Gabriel Butnaru şi Iulia Verbancu. Ce se întâmplă cu ei, în continuare:

Gabriel Butnaru şi Iulia Verbancu au trecut pe poziţia de editori. De ce aceste schimbări?

Călin Nicolescu, director de ştiri Europa FM, pentru paginademedia.ro:

“Aceste mutări au fost făcute pentru împrospătara produsului, respectiv a ştirilor şi din dorinţa de a accentua una din principalele calităţi ale postului Europa FM: este printre puţinele companii de media care se bucură de o reală independenţă jurnalistică”.

Era o problemă cu vechea echipă?

“Nu era o problemă. Am considerat că în această formulă putem sublinia mai bine punctele forte pe care le avem”, spune Călin Nicolescu.

Carte de vizită Sorin Dragomir:

Sorin Dragomir (33 de ani) este din Slobozia, unde a înfiinţat postul Radio Sud Est, în 2000. A studiat management şi comunicare la Spiru Haret şi la SNSPA.
Înainte de Europa FM, a fost realizator la BBC, timp de patru ani, până în 2007.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Arin Arin
    Felicitari Sorine! Sunt sigur ca vei face treaba buna!
  • Mihai Popoiag Mihai Popoiag
    Felicitări, Sorin! Cu siguranță vei fi un "șef" cel puțin la fel de bun!

    Pentru ceilalți, să nu înțeleagă greșit, am lucrat împreună în radioul pe care l-a înființat.
  • mircea mircea
    Adrian, tu nu cumva ai fost purtator de cuvant la PSD Mehedinti? Ca sa inteleaga toti despre ce echidistanta vorbesti si de ce-i iei apararea domnului Sorin Dragomir.
  • Adrian Adrian
    congrats man!
  • Adrian Bidilici Adrian Bidilici
    Florentina, cam toti ziaristii au anuntat, imediat dupa alegeri, ca Geoana a castigat alegerile...Nu stiu de unde ti-ai putut da seama ca era el bucuros, dar probabil ca ai tu niste abilitati care noua ne scapa.Sau o fi razand in hohote, si atunci perceptia ta are sens...Oricum, faptul ca pupinbasestii au inceput sa se agite e de bine...Pacat, insa, ca asa cum il stiu pe Dragomir, chiar va pastra echidistanta si echilibrul si nu va va da ceea ce va e foarte teama ca v-ar putea da;)
  • mircea mircea
    @florentina: ba da, el e, numai ca era doar partial bucuros, ar fi fost si mai bucuros daca ar fi putut sa anunte ca a castigat nastase (din mai multe motive, prietenii stiu :))). incet, incet, toata presa capata orientarea care trebuie, nu?
  • Gigi Interes Gigi Interes
    un link se poate?
  • Mirela Rus Mirela Rus
    @geo: FYI: aveam o doamna foarte draguta care se ocupa cu curatenia la BBC, dar e drept ca in weekend mai puneam si noi mana si mai spalam o cana (Ne-ai prins, ne asumam faptul ca nu ne place mizeria! Si nu ne plac nici anonimii care improasca mizerie in jurul lor...)
  • florentina florentina
    ciudat. nu e cel care in urma cu un an anunta bucuros pe post ca mircea geoana a castigat alegerile?circula o inregistrare pe net cu el si un alt coleg de bbc, cel cu romania in direct, in care europa fm dadea ca sigura victoria prostanacului. pupat piata independentei.. editoriale.citisem si despre niste concedieri in trust. petrisor nu ai informatii suficiente?
  • geo geo
    nu stiu de ce am eu impresia, insa patronii romani au impresia ca cei care au dat cu matura si au citit din cind in cind stiri la BBC sunt cei mai competenti dintre competenti. ar mai trebui ca in echipa sa vina si andreea pora, ca sa existe o adevarata independenta editoriala...

Trimite un comentariu

sus