Skip to main content

Sorel Radu se ocupă de organizarea regiei de vânzări Adevărul Holding

 

Sorel Radu este cel care coordonează, în calitate de consultant, constituirea noii regii Media Point, care se ocupă de vânzare de publicitate pentru produsele Adevărul Holding. Recrutările sunt în desfășurare. Din informațiile paginademedia.ro, în echipă vor fi atrași mai mulți oameni din fosta echipă de vânzări de la Realitatea Cațavencu, pe care o coordona Sorel Radu.

Publicitate

Sorel Radu are o experiență în vânzări de 12 ani la MediaPro și de doi ani la Realitatea Cațavencu. În prezent, este managing partner la compania de cercetare eResearch.

Unul dintre numele vehiculate pentru conducerea Media Point este Irina Moroșanu, în prezent director de vânzări la F5 X Media, regia de vânzări online din grupul Realitatea Cațavencu. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Media Point negociază cu F 5 X Media și constituirea unei divizii digitale, în care cele două companii să fie partenere.

Contactat de paginademedia.ro, Dragoș Stanca, managerul F 5, a răspuns la modul general: "Am răspuns pozitiv tuturor invitațiilor la discuții".

Dragoș Stanca:

"Așa cum am anunțat în urmă cu câteva săptămâni, F 5 este într-un proces de căutare a partenerilor pentru continuarea proiectelor, printre care și regia de vânzări. Prin urmare, am răspuns pozitiv tuturor invitațiilor la discuții pe această temă.

O decizie finală legată de partenerul potrivit va fi luată până cel târziu la 1 octombrie".

Regia Media Point a fost înființată pentru a se ocupa de vânzările de publicitate ale Adevărul Holding. Este deținută, în majoritate, de Odyssey Communication, companie care a câștigat licitația pentru bugetul de media și marketing al Adevărul Holding, dar care se ocupă și de vânzări de publicitate.

Într-un interviu acordat paginademedia.ro, Peter Imre, director general Adevărul Holding, a declarat că Odyssey s-a angajat să aducă 10 milioane de euro pe an din publicitate. Peter Imre spune că acesta a fost motivul principal pentru care Odyssey (agenție în care unul dintre acționari este Dinu Patriciu) a câștigat contul trustului deținut de omul de afaceri.

Foto: AdPlayers

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Toti fostii publiaheri care au lucrat cu el la Vantu au povesti interesante, incepand cu implementarea vanzatorilor smecheri in structura Catavencului, prin inlaturarea celor care lucrau acolo si terminand cu supra-supra-supraplatirea acestora, prin devalizarea produselor. Sorel este un Dumnezeu pentru vanzatorii smecheri, i-a facut oameni, toti si-au luat case prin zone rezidentiale si masini, cand de fapt sunt doar niste carpanosi veniti din fundul tarii si fara pic d scoala. E tar ca se mai gasesc fraieri care sa puna botul la smecheria spalacitului, marele antreprenor carre nu a facut un chior de cand si-a fondat compania; a ajuns sa faca tot ce stie, fraiereala magnatilor. Credeam ca Imre nu pune botul la asemenea personaje
  • in legatura cu consultanta lui Sorel, Imre ar putea sa-si aleaga unul sau mai multi consultanti dintr-o lista lunga de publisheri seriosi care, daca n-ar fi scapat la timp de Sorel, n-ar fi trecut criza: Andreea Esca - The One, Cristina Bazavan - Tabu, Razvan Cucui - Bucataria pentru toti, Alex Sandulescu - 24 Fun, Cristian Vezure - Aventuri la pescuit. Ii gaseste usor daca vrea.
  • Nene Dinuleee! Ia-l bre si pe Vasiliu, ca da interviuri pe la Ringier si pe Draganea c-a zapacit-o ANAFu! Ei numai impreuna pot reusi. Sa-ti zica Sarbu ce chirurgical opereaza. Pe Vulpe sa nu-l iei ca mai mult ii incurca. Lasa-l sa mai ciuguguleasca si de la mogulii mici si mijlocii
  • incredibil cum hotii isi gasesc tot timpul fraieri de la care sa fure! gasca de lipitori, asa cum spune si sandel, s-a plimbat prin toate trusturile, a furat de-a stins, si a gasit alta vaca de muls. Si nu se incurca cu mizilicuri, fura la greu, doar de pe pozitii de mari sefi. Cum dracu sunt atitia patroni prosti?!?!?! Patriciu si Imre fac economii pe seama sclavilor, au inchis toate plasmele de pe peretii redactiilor(consuma curent), au anulat contractul cu Cumpana (apla plata), se bea apa de la robinet din cana proprie (s-a taiat se portia de pahare de unica folosinta)lumina sta stinsa, probabil urmeaza sa taie hirtia igienica de pe lista de cumparaturi. Dar Mertzanele si directorii cresc precum ciupercile in trust.
  • Bai, nene, doar prin astia ne facem dreptate. Nu va mai luati de haiducii astia. Ce daca nu mai dau mai departe la saraci? Important este sa ia de la bogati.
  • Liptorile si-au gasit alt portofel de supt! Au zburat de la Sarbu, l-au terminat pe Vantu, acum vor sa-l ia pe Patriciu de nou.
    @naivule, glumetule, Sorel se pricepe nu la ce face ci la cum sa-i faca!
  • sunt uimit. sorel e un profesionist adevarat! ma mir cum de s-a orientat trustul de directori catre o persoana care se pricepe la ce face!!!

Trimite un comentariu