Skip to main content

Vibe FM vinde din licențe

 

Postul dance Vibe FM este în discuții pentru a vinde o parte din licențele pe care le deține în țară. Vibe FM face parte din grupul Lagardere, care mai deține în România posturile Radio 21 și Europa FM.

Publicitate

Contactată de paginademedia.ro, Cristina Zegheru Richard, managerul Lagardere România, a confirmat discuțiile.

Cristina Zegheru Richard, pentru paginademedia.ro:

“Sunt discuții pentru anumite licențe, dar este vorba doar despre cele care nu au avut performanțe de audiență și nici încasări de publicitate.”

Managerul Lagardere spune că nu vor fi vândute toate cele 10 frecvențe ale postului (din care una în București) și că nu se pune problema dispariției brandului Vibe FM.

În București, după ultimele date de audiență, Vibe FM este ascultat de 76.000 de persoane. Audiența posturilor radio, aici.

Vibe FM este al doilea post radio dance care trece prin schimbări. One FM, radio dance deținut de SBS Broadcasting (Kiss FM, Prima TV) urmează să fie înlocuit cu un alt post, dar cu profil de rock.

Foto: Money.ro

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Este doar politica economica a grupului pe Romania. Criza afecteaza orice radio, nu mai se baga bani in reclame... evident scad veniturile si trebuiesc reduse cheltuielile cumva.... uni dau afara, alti vand una alta, alti gasesc si alte surse :)

    geo CNA nu are nimic de zis atat timp cat ai cumparat licenta de la ei :) e ca la taxi... le poti cumpara pe toate ...daca ai bani ... chiar daca nu ai nici o masina pe post de taxi :)
  • La cat de brutal au cazut in sondaje Radio 21 si Europa FM, cu siguranta si incasarile Lagardere au cazut in cap. E foame de bani, iar solutia de a face rost de bani este, iata, la indemana.

Trimite un comentariu