Skip to main content

4 octombrie: Moise Guran a demisionat de la Antena3

 

Moise Guran, realizatorul emisiunii economice BizBazar de la Antena 3, a anunţat la finalul emisiunii de sâmbătă seara că aceasta a fost ultima ediţie BizBazar, scrie HotNews.ro. În prealabil, el a scris pe blogul Biziday.ro că membrii echipei sale "au decis să demisioneze de la unul dintre cele mai mari grupuri de presă de la noi şi să se angajeze la un sereleu de apartament", unde realizează "proiecte diferite pentru staţii diferite".

Publicitate

"Patron în acte apare unu Guran (...) care se jură şi pe cer şi pe pământ că n-a fost în viaţa lui tonomat şi că nu va ajunge vreodată mogul, discutolog sau vreo altă specie din acestea tot mai frecvente", mai scrie el. În aceeaşi postare, el scrie că "negocierile cu TVR încă nu s-au încheiat şi nu am semnat nici un contract nou". Vineri, reprezentanţi ai TVR, contactaţi de HotNews.ro, au spus, fără a putea face momentan precizări, că Moise Guran va lucra pentru TVR 2. Sâmbătă, Adelin Petrişor a scris pe blogul său că "ieri seară (vineri seara n.r), Moise Guran şi-a dat demisia de la Antena 3. Despărţirea de televiziunea din Băneasa s-a făcut în termeni buni". Tot Adelin Petrişor scrie că "pe la jumătatea lunii, în prime-time, vom putea vedea BizBazar la televiziunea publică".
Moise Guran a pus punct BizBazar

Cu o poveste de iubire între o Julietă şi-un Romeo de tip nou, cu doi debutanţi în distribuţie, cu momente dramatice şi de umor, cu Gheorghe Visu şi Carmen Tănase pe generic, astăzi, la Pro Tv, de la 22.15, debutează "Moştenirea", un serial ce continuă aventurile lui State Potcovaru şi ale clanului său, scrie Gândul. Serialul este regizat de Iura Luncaşu, Larry Maronese şi Mihai Brătilă.
Gheorghe Visu continuă aventurile lui State Potcovaru, în „Moştenirea”

Robert Turcescu debutează astăzi pe B1 cu “100%”, producţia tv care l-a consacrat, primul său invitat fiind Dan Puric, notează HotNews şi Evenimentul Zilei. “100%” se va difuza în prime time, de luni până joi, de la 20.00. La mijlocul lunii septembrie, Turcescu declara pentru paginademedia.ro că va realiza, din această toamnă, emisiunea "100%" la postul B1 TV.

Trei din cinci români consideră că în România mass-media sunt independente, scrie Mediafax, care citează un sondaj de opinie realizat de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB), la comanda Pro Democraţia. Această opinie este împărtăşită de 62 la sută dintre cei intervievaţi, o opinie contrară având 31 la sută dintre repondenţi.

  • 69 % dintre cei care au răspuns consideră că, în România, mass-media serveşte interesele populaţiei, un punct de vedere contrar fiind susţinut de 27% dintre repondenţi.
  • La întrebarea "Cât de importantă este mass-media pentru democraţie?", 58 % dintre cei chestionaţi au răspuns "foarte importantă", 28 % - "destul de importantă", 8% - "destul de puţin importantă" şi 3% - "deloc importantă".
  • 71 % dintre repondenţi au declarat că televizorul este, în general, principala sursă de unde îşi iau informaţiile, 13 la sută au afirmat că principala sursă de informaţii este Internetul, 9% - presa scrisă, iar 6% - radioul.

Trei din cinci români consideră că presa este independentă

Andrei Gheorghe a început ieri, de la ora 19.00, talk-show-ul „Salutare Naţiune”, realizat în Chişinău, pentru canalul Prime, scrie Evenimentul Zilei. Realizatorul va face naveta săptămânal şi va petrece la Chişinău mult timp, mai ales că trebuie să se familiarizeze cu problemele moldovenilor.
"Salutare Naţiune", cu Andrei Gheorghe, va începe diseară

Vedeta TVR Iuliana Marciuc revine astăzi cu o nouă emisiune iar ştirile îşi schimbă prezentatorii, notează Evenimentul Zilei. Noua emisiune de divertisment a Iulianei Marciuc, "Confesiuni", ce se va transmite de la ora 17.30. "Arena leilor", singurul business reality-show din România, moderat de Corina Sechereş, continuă cu cel de-al şaptelea sezon. Schimbări vor fi şi la "Ştirile TVR 2". Astfel, Ora de Ştiri va fi prezentată de Livia Dilă şi Lucian Pârvoiu, iar Telejurnalul orei 17.00 de Andrei Bărbulescu. Tot de astăzi, de la ora 23.00, revine serialul "BBC : Spionii despre Serviciile Secrete Britanice", cu cel de-al cincilea sezon.
Schimbări în grila de toamnă a TVR 2

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că, în opinia sa, posturile de televiziune Antena 3 şi Realitatea Tv "dezinformează", de multe ori, susţinând că acestea "creează o stare falsă a ceea ce se întâmplă în România", scrie Mediafax.
Traian Igaş: De multe ori Antena 3 şi Realitatea Tv dezinformează

Meciul Franţa - România, care se va disputa, sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 22.00, în preliminariile Euro-2012, va fi transmis în direct de Pro TV şi pe www.sport.ro, notează Mediafax.
Meciul Franţa - România va fi transmis în direct de Pro Tv şi www.sport.ro

Deputatul PDL Sever Voinescu a lansat vineri, într-o conferinţă de presă, un atac dur la adresa lui Dan Voiculescu şi a lui Sorin Ovidiu Vîntu, arătând că "televiziunile patronate de cei doi domni au intensificat campania de defăimare şi de calomniere" a preşedintelui Traian Băsescu şi a PDL, scrie Mediafax. Cu toate acestea, Sever Voinescu a precizat, întrebat de ziarişti, că parlamentarii PDL vor merge în continuare dacă vor fi invitaţi la dezbaterile de la televiziunile patronate de Voiculescu şi Vîntu.
Atac dur al PDL la adresa lui Voiculescu şi Vîntu, pentru "campania de defăimare" a lui Băsescu

Campania "Stop indiferenţei! Ia atitudine!", realizată cu sprijinul Asociaţiei Naţionale a Protecţiei Consumatorilor, are ca scop informarea consumatorilor asupra drepturilor pe care le au, şi pe care de cele mai multe ori nu le cunosc, scrie Evenimentul Zilei. Începând de duminică, de la ora 18.00, în cadrul jurnalului Focus 18 (Prima TV), Cristina Ţopescu şi Alexandru Constantin, reporter Prima TV, vor dezbate subiecte importante în domeniul protecţiei consumatorilor.
Jurnalul Focus, de la Prima TV, lansează campania "Stop indiferentei! Ia atitudine!"

Numărul de utilizatori români ai Facebook a crescut în luna septembrie la 1,68 milioane de persoane, reprezentând 7,4% din populaţia României, scrie Wall-Street.ro, care citează un studiu al eResearch, care conţine şi date despre Twitter, Trilulilu, Hi5 şi Tpu.ro.
Social media în cifre: Aproape 8% din populaţia României e pe Facebook

Hortensia Năstase, managing director Lowe PR, a fost selectată ca jurat pentru a reprezenta România la Eurobest, în categoria PR, lansată în premieră în 2010, notează Wall-Street.ro şi DailyBusiness.ro.
Festivalul de publicitate Eurobest va avea loc în Hamburg în prima săptămână din decembrie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • elena elena
    PACAT, au pierdut un profesionist, au ramas cu tonomatele.
  • ana ana
    cineva mai sus are dreptate.s-a Otevizat si Antena prin aceasta doamna ,Stoicescu, o adevarata patrioata si utecista.
    l-au pierdut si pe Moise Guran care era de departe cel mai bun din toata Antena si emisiunea era urmarita de oameni cu mare interes.
    si ca de obicei s-a gasit si acest lingau de Badea sa vorbeasca urat de Moise , asta dupa ce a anuntat ca pleaca de la dragul lui de Gadea.acest Badea este o persoana de joasa speta, as vrea sa-si faca meseria lui pe care defapt nu o stie nimeni pt. ca nu are.ce cauta in televiziune ?
    sa-fi faca meseria, de ce a terminat.la cibernetica lui. dar nu-i in stare.
    e mai simplu sa dai din gura baliverne si sa si primesti bani pt. asta???si mai are si tafne si pretentii.
    cica el aduce bani mogulului prin reclama. pai nu tu aduci reclamele stai linistit si vezi-ti de anorexica ta. sunteti doi anxiosi care va luati de toti si il perii pe Gadea ca sa nu iti pierzi locul caldut de la "televizie".
    esti o nulitate , te fortezi si esti la un nivel deplorabil.mi-e mila de tine
    toti isi spun noi jurnalistii, cand defapt doar cativa au terminat jurnalismul, unii sunt ingineri, medici,au terminat dreptul, psihologia.si nu profeseaza.
    sa treaca la profesia adevarata si sa ne lase.
  • ana ana
    putem vedea emisiunea bizbazar pe TVR2, este de departe cea mai buna din toata tara.
  • cristina ion cristina ion
    Era singura emisiune pe care ascutand-o deveneam mai inteligenti,era singura emisiune in care aflam ca mai exista lume inafara mizeriei cotidiene din tara noastra.Si a fost inlocuita cu ce? Imi aduc aminte de A.Stoicescu cand am urmarit-o ultima oara : mi se pare ca se aruncase cineva de la etajul unei cladiri si ea intreba ce este acolo e sange??? Ce noroc pentru prima ei emisiune sa moara mama Basescu sa disece ea stirea. Nu ma intereseaza ca stire:a murit dar cate mame nu mor si ca de obicei ii lipseste decenta doamnei Stoicescu.Ea transforma Antena in OTV!
    MULT SUCCES DOMNULUI MOISE GURAN !
  • andrei_ul andrei_ul
    niste idioti. toata ziua sunt talk showuri despre politicieni si ei renunta la singura emisiune economica.
    N-AI CU CINE
  • Tweeknax Tweeknax
    Pacat de emisiunea Biz Bazar,era printre cele mai bune in domeniu
  • Silviu Silviu
    Moise, sa fie intr-un ceas bun!

Trimite un comentariu

sus