Skip to main content

ANIVERSARE: Paginademedia.ro împlineşte azi doi ani

 

La 6 octombrie 2008, într-o lună bună a publicităţii, Paginademedia.ro a publicat primul articol. Noiembrie 2008 a căzut ca o ghilotină în media: piaţa a resimţit primul cutremur. De atunci, “seismele” s-au ţinut lanţ.

Publicitate

Paginademedia.ro a încercat să gestioneze cu responsabilitate mişcările din media acestor doi ani, cu bune şi cu rele. Cititorii pot spune dacă am reușit. Pentru că orice formă de comunicare, inclusiv internetul, implică o doză consistentă de responsabilitate. De aici vine puterea comunicării și a noilor tehnologii. Reiau un spot care ilustrează bine acest lucru.

În ultimul an s-au întâmplat multe. Aţi citit aici sau pe alte site-uri care au preluat cu încredere informaţiile Paginademedia.ro. Pentru Paginademedia.ro, printre exclusivităţi şi interviuri, cea mai importantă mișcare a fost relansarea din vară, o schimbare necesară în evoluția proiectului.

Prin noua formulă, Paginademedia.ro și-a întărit poziționarea de Site de știri, analize și interviuri, un loc în care, pe un suport nou, se face jurnalism după regulile clasice (dar sănătoase) ale profesiei. Mult hulita "deontologie" se aplică în tot ce implică Jurnalism, iar mediul online nu face excepție.

Câteva cifre despre Paginademedia.ro:

  • 4,2 milioane de afişări, de la lansare până în prezent.
  • Aproape 350.000 de afişări în luna septembrie.
  • Peste 2.000 de articole publicate.

Ca şi anul trecut, mulţumesc celor care au avut încredere în informaţiile Paginademedia.ro, celor care au preluat articolele, clienților de publicitate care au considerat că este un suport bun pentru promovare şi, evident, cititorilor de zi cu zi ai site-ului!

Petrişor Obae,
Editor Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu