Skip to main content

"Conţinutul e mai presus de tehnologie"

 

De ce un site de media? Pentru că televiziunea, radioul, presa şi publicitatea ne fascinează, ca de altfel tot ce înseamnă comunicare. Pentru că înainte de a citi ziarele, dimineaţa, la birou, deschidem calculatorul. Pentru că acum, cu grupuri de presă bine polarizate, e din ce în ce mai greu să acoperi un astfel de domeniu într-un mediu „tradiţional”, din cauza „intereselor”. Pentru că am simţit nevoia de a strânge într-un sigur loc cât mai multe informaţii din sfera comunicării. Site-ul îşi propune să fie o sursă de informare, dar şi un loc de dezbatere a fenomenului media, a publicităţii, a comunicării în general. Pentru cei care lucrează în „industrie”, pentru ziariştii care scriu despre ea, dar şi pentru cei interesaţi de fenomen în general.

Publicitate

Audienţe, cifre de vânzări ale ziarelor sau cheltuieli de publicitate sunt aici, la un simplu „click”. La fel o parte din analizele media făcute în anii de Evenimentul zilei. Pentru că interviul este unul din genurile mele preferate, am selectat câteva dintre reuşitele mele.

Dincolo de noile canale de comunicare, de politicile de marketing şi de tot felul de alte strategii, conţinutul, ideea sunt mai presus de tehnologie. A spus-o Carlo Campos, directorul Innovation Media Consulting Group la conferinţa Inovaţia în media – Presa, de la MONO-media la MULTI-media, organizată de Media Management Institute. Internetul completează mijloacele de informare în masă, nu le distruge. Amplifică forţa comunicării, alături de canalele convenţionale. La aceeaşi conferinţă am auzit acest lucru. O reclamă de acum câţiva ani a fost premiată la festivaluri internaţionale şi pentru modul în care sugerează puterea comunicării. Vă invit să o vedeţi:

Mahatma Ghandi despre puterea mesajului

Bine aţi venit la Pagina de media!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • iQ666 iQ666
  problema cu reclama postata aici e ca porneste instantaneu. as prefera sa nu fie asa. merci
 • Sandra G Sandra G
  Bravo! Super initiativa! Mult succes!
 • alexandru petria alexandru petria
  Mult succes.
 • Tudor Tudor
  Multa bafta ! E clar o "resursa" online pe care vor sta multi ochi.
 • Lucian Ionita Lucian Ionita
  Iti tin pumnii!
  Spor la treaba si multe exclusivitati iti doresc.
 • tibi tibi
  multa bafta petrisor. Initiativa este de salutat.
 • eftimie eftimie
  Multa baftă!
 • Reclama24.ro Reclama24.ro
  Sa speram ca vom avea parte de o informare foarte eficienta si de ajutor
 • Yoda Yoda
  da, asta da blog media.

Trimite un comentariu

sus