Skip to main content

Cartianu se retrage o lună de la Adevărul. Film după Sfârşitul Ceauşeştilor

 

Grigore Cartianu, redactor şef  Adevărul, se retrage o perioadă de la conducerea ziarului. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, cel puţin o lună, ziarul va fi coordonat de cei trei redactori şefi adjuncţi: Liviu Avram, Alin Paicu şi Andrei Velea.

Publicitate

De ce face o pauză de la ziar, în continuare.

Conform informaţiilor paginademedia.ro, Grigore Cartianu este pe ultima sută de metri la volumul Crimele Revoluţiei, o continuare a cărţii Sfârşitul Ceauşeştilor, lansată în vară.

Crimele Revoluţiei ar urma să fie lansată la Târgul de carte Gaudeamus, care are loc între 18 şi 22 noiembrie. Termenul limită de predare a cărţii a fost motivul pentru care Cartianu a luat o pauză de la Adevărul.

Film după Sfârşitul Ceauşeştilor

Prima carte a lui Cartianu, Sfârşitul Ceauşeştilor va fi ecranizată. Cel care se va ocupa de film va fi regizorul Radu Gabrea. De altfel, proiectul de film (scenariul – Grigore Cartianu, regia – Radu Gabrea) a câştigat o finanţare de 700.000 de lei de la Centrul Naţional al Cinematografiei.

Din informaţiile paginademedia.ro, filmul va intra în producţie la sfârşitul anului şi va avea un buget de 3,5 milioane de lei.

Contactat de paginademedia.ro, Grigore Cartianu nu a comentat informaţiile.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dedi Dedi
    Noi, cititorii iti vom simti lipsa - dar suntem convinsi ca vei face o traba buna. Bravo, domnule Cartianu.
  • rdus rdus
    In sfarsit cineva face un film despre ADEVARUL de la Revolutie

    Pun pariu ca filmul va fi premiat international...

    Bravo Cartianule
  • publicitarul publicitarul
    @marina: ooooo, s fie gregoar in travesti? sau vreo suptalterna zeloasa care e recompensata de sefi dupa numarul de osanale aduse? nu spuneam decit lucruri adevarate, ce-ai sarit asa in sus? stancu e un incompetent, orcan un oportunist, gregoar, o nulitate. PUNCT.
  • danilica78 danilica78
    Doamne cat de rai sunt oamenii.......
    Ce aveti frate cu ei?
    Cata invidie si rautate poate exista in oameni..... Cum se ridica unul si arata ca se implica in toata mizeria asta romaneasca cum este huiduit.
    Ne meritam pe deplin soarta pe care o avem.....
  • Marina Marina
    Nu stiu cine sunt domnii care au scris mai sus dar habar nu au ce vorbesc! Cartianu este meseriash, muncitor, serios si foarte talentat, iar Stancu si Orcan nu trebuie sa mai scrie, se ocupa cu altceva. Cei de sus nu au zile multe in presa, daca fac aprecieri dupa ureche, paperea mea.
  • publicitarul publicitarul
    @dodo: corect! la ferl ar trebui sa faca si orcan si stancu. ultimul n-a mai scris un rind de vreo 20 de ani, nu e capabil nici macar sa articuleze o fraza, ce cauta in presa nu stim.
  • dodo dodo
    cred ca ra fi mai bine sa se retraga de tot, este un ziarist mediocru intr0o pozitie de top nu arece cauta acolo. cat desore filmul cu Ceausescu cred ca o sa aiba un succes extraordinar in randul publicului OTV si B1.

Trimite un comentariu

sus