Skip to main content

Emil Hurezeanu a demisionat de la Realitatea TV

 

Emil Hurezeanu a demisionat din poziţia de preşedinte al postului Realitatea TV, scrie Adelin Petrişor.

Publicitate

Hurezeanu şi-a anunţat astăzi decizia printr-un mesaj către angajaţii postului. Hurezeanu va rămâne doar realizator TV şi invitat al emisiunilor staţiei, mai scrie Adelin Petrişor.

Iată mesajul intern, publicat de HotNews:

"Dragi colegi,

Incepand de la 15 octombrie, Emil Hurezeanu renunta la functia de Presedinte al Grupului Realitatea-Catavencu. Dl. Hurezeanu a detinut in ultimii doi ani functia principala de reprezentare a Grupului in relatiile interne si externe, intr-o perioada de transformari si dificultati in activitatea companiei.

Consiliul de administratie al Grupului apreciaza contributia domnului Hurezeanu in procesul de reconfigurare a activitatilor companiei, aflate intr-o noua faza. Prezenta si activitatea domnului Hurezeanu au adus valoare profesionala, maturitate si echilibru, atribute care se adauga loialitatii colegiale de care a dat intotdeauna dovada.

Emil Hurezeanu isi va continua activitatea editoriala in programele Realitatea TV, ca realizator de emisiuni si participant la dezbaterile de politica interna si externa"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Am o durere în suflet cu privire la domnul Emil Hurezeanu. Dintr-un erou al perioadei ceauşiste s-a transformat într-un gunoi ordinar al escrocului Vântu. Jalnică situaţie pentru el mai ales că şi-a pierdut până şi caracterul. Păcat, uneori şi eroii pot deveni abjecţi.
 • sa ne imaginam cum ar fi fost romania post 89 fara hurezeanu...
  se pare ca nu i s ar fi resimtit lipsa...
  concluzia: pe langa GARGARA mai trb si un pic de menire, de daruire, de implicare , de ideal, patima...
  asta e, nasol!
  si e.h e doar unul dintre cei care ...au pacalit si ei viata, in stil dulce acrisor, asa ca de dambovitza!
 • Dupa ce am participat cu totii ;tineri ,batrani,studenti, cu mare entuziasm la 15 -22 Decembrie' 89 in TIMISOARA,am crezut si am sperat la o ROMANIE MANDRA SI PROSPERA,am crezut in OAMENI si VALORI (exp: Europa Libera) SI CU CE NE-AM ALES???AM AJUNS CU PRIBEGIA-N EUROPA!AM AJUNS SCLAVII EUROPEI!AM AJUNS ULTIMII-N EUROPA! "SARACA TARA BOGATA,NOI CERSIM DIN POARTA-N POARTA"?!CONCLUZIE: EMILE NE-AI DEZAMAGIT!!!TIMISOARA NU TE VREA!EMIGREAZA DEFINITIV DIN ROMANIA IMPREUNA CU TOTI DUSMANII POPORULUI ROMAN SI AI ROMANIEI!!!Dan TIMISOARA
 • Ar face bine să se ascundă în gaură de şoarece, să nu se mai arate, fiindcă nu mai are niciun dram de credibilitate acest fost jurnalist.

Trimite un comentariu

sus