Skip to main content

Emil Hurezeanu a demisionat de la Realitatea TV

 

Emil Hurezeanu a demisionat din poziţia de preşedinte al postului Realitatea TV, scrie Adelin Petrişor.

Publicitate

Hurezeanu şi-a anunţat astăzi decizia printr-un mesaj către angajaţii postului. Hurezeanu va rămâne doar realizator TV şi invitat al emisiunilor staţiei, mai scrie Adelin Petrişor.

Iată mesajul intern, publicat de HotNews:

"Dragi colegi,

Incepand de la 15 octombrie, Emil Hurezeanu renunta la functia de Presedinte al Grupului Realitatea-Catavencu. Dl. Hurezeanu a detinut in ultimii doi ani functia principala de reprezentare a Grupului in relatiile interne si externe, intr-o perioada de transformari si dificultati in activitatea companiei.

Consiliul de administratie al Grupului apreciaza contributia domnului Hurezeanu in procesul de reconfigurare a activitatilor companiei, aflate intr-o noua faza. Prezenta si activitatea domnului Hurezeanu au adus valoare profesionala, maturitate si echilibru, atribute care se adauga loialitatii colegiale de care a dat intotdeauna dovada.

Emil Hurezeanu isi va continua activitatea editoriala in programele Realitatea TV, ca realizator de emisiuni si participant la dezbaterile de politica interna si externa"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • săgetător săgetător
    Am o durere în suflet cu privire la domnul Emil Hurezeanu. Dintr-un erou al perioadei ceauşiste s-a transformat într-un gunoi ordinar al escrocului Vântu. Jalnică situaţie pentru el mai ales că şi-a pierdut până şi caracterul. Păcat, uneori şi eroii pot deveni abjecţi.
  • udi alan udi alan
    sa ne imaginam cum ar fi fost romania post 89 fara hurezeanu...
    se pare ca nu i s ar fi resimtit lipsa...
    concluzia: pe langa GARGARA mai trb si un pic de menire, de daruire, de implicare , de ideal, patima...
    asta e, nasol!
    si e.h e doar unul dintre cei care ...au pacalit si ei viata, in stil dulce acrisor, asa ca de dambovitza!
  • Loichita DAN COSTEL Loichita DAN COSTEL
    Dupa ce am participat cu totii ;tineri ,batrani,studenti, cu mare entuziasm la 15 -22 Decembrie' 89 in TIMISOARA,am crezut si am sperat la o ROMANIE MANDRA SI PROSPERA,am crezut in OAMENI si VALORI (exp: Europa Libera) SI CU CE NE-AM ALES???AM AJUNS CU PRIBEGIA-N EUROPA!AM AJUNS SCLAVII EUROPEI!AM AJUNS ULTIMII-N EUROPA! "SARACA TARA BOGATA,NOI CERSIM DIN POARTA-N POARTA"?!CONCLUZIE: EMILE NE-AI DEZAMAGIT!!!TIMISOARA NU TE VREA!EMIGREAZA DEFINITIV DIN ROMANIA IMPREUNA CU TOTI DUSMANII POPORULUI ROMAN SI AI ROMANIEI!!!Dan TIMISOARA
  • sile sile
    Ar face bine să se ascundă în gaură de şoarece, să nu se mai arate, fiindcă nu mai are niciun dram de credibilitate acest fost jurnalist.

Trimite un comentariu

sus