Skip to main content

Escu pleacă de la Radio 21

 

Escu a încetat marţi colaborarea cu Radio 21. El continuă să prezinte emisiunea SuperBingo Metropolis de la Antena 1.

Publicitate

Din informaţiile paginademedia.ro, Escu pleacă de la Radio 21 din cauza unor probleme de comunicare cu managementul staţiei.

Povestea lui Escu la Radio 21 şi motivele plecării, în continuare:

Escu (Daniel Georgescu) a venit la Radio 21 în urmă cu doi ani, după ce Buzdugan şi Morar au trecut la nou înfiinţatul ZU din grupul Intact. Escu adunase o experienţă de aproape zece ani la Pro FM, întâi la Cluj şi apoi la Bucureşti. Principala misiune a lui Escu era matinalul (tronsonul pe care lucrase cel mai mult şi înainte).

Timp de un an, matinalul de la Radio 21 a funcţionat în formula Escu, Orlando şi Răzvan Popescu.

Anul trecut, matinalul a fost suspendat o săptămână din motive ...disciplinare. Câteva zile, cei trei realizatori ai matinalului au întârziat la serviciu (nu au venit la 6.15, ci la 6.30, în condiţiile în care emisiunea începea la ora 7.00).

Suspendarea a marcat începutul sfârşitului. Răzvan Popescu a fost scos de pe matinal şi mutat pe intervalul orar 10.00-13.00. La începutul anului, a decis să plece definitiv de la Radio 21, şi s-a dus către ZU.

Rămas pe matinal, Escu nu a acceptat o variantă de prezentare fără colegul lui Răzvan Popescu. Şi el a fost mutat pe un alt interval orar, 22.00-24.00, unde realiza emisiunea Driftul de noapte.

Driftul de noapte a funcţionat un an. În această vară, lui Escu i s-a propus reluarea matinalului.

S-au testat mai multe formule de matinal în care eu eram prezentator”, a declarat Escu pentru paginademedia.ro.

Din informaţiile paginademedia.ro, colaborarea dintre Escu şi Radio 21 a încetat marţi, după o ultimă discuţie cu managementul postului.

Escu pleacă temporar din radio, dar continuă colaborarea pe TV. El prezintă la Antena 1 emisiunea SuperBingo Metropolis, alături de Raluca Lăzăruţ.

Escu nu a comentat direcţia către care se va orienta şi nici motivele plecării, doar că “voi continua să fac şi radio”.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pacat ca oamenii buni care au talent nu sunt apreciati,matinalul de acum are multe lipsuri,sunt actori nimic de contestat dar la radio sa ma ierte D-zeu sunt pe dinafara....fratilor mai lucrati la spontaneitatea aia,...Fabrica dementa a fost bestiala.
  • Si mie imi placea mult Escu si toti prezentatorii in general, in special Razvan.Dar nu a plecat numai Escu, dintre toti Dj-ii "vechi" ca sa zic asa au ramas doar Stanciu, Soci si Optik si nuj cat o sa mai reziste si ei. Nu mai e Adi Simion (care cred ca era cel mai vechi din 21), Orlando, De Escu si Razvan nu mai zic, Blaj, Bubanu nici ei nu mai sunt:(( si cred ca am mai omis cativa.
  • Nu pot sa cred ca nu-l voi mai asculta pe Escu la radio! Il iubesc pe omu asta...era perfect cand facea matinalul la 21, si dupa aceea seara la driftul de noapte mi-a placut enorm, acum insa...imi vine sa plang!!
  • Pacat de Radio21 Pe zi ce trece se duce din ce in ce mai jos. A fost febletea vietii mele dar in ultimul timp sunt din ce in ce mai dezamagit de vocile de la 21. Pacat!
  • Mai mult ca sigur v-a ajunge la ZU. Si uite asa ZU creste mare si voinic. Acoperire ce le mai trebuie...
  • Nu sunt o fana ESCU, sunt o dementa radio 21, mult prea infocata si imi pare foarte rau ca radio 21 se duce in jos, am incercat sa ascult si zu si kiss, dar nu pot.
  • pai cind iei atiti de multi bani de la televiziune cam si se duce cheful sa faci radio pe bani putini...si la ore nepotrivite...se duce si asta la zu...

Trimite un comentariu

sus