Skip to main content

Irinel cu blondele în jacuzzi, jumătate de miliard amendă

 

Filmul cu Irinel Columbeanu zbenguindu-se cu două blonde în jacuzzi a adus postului Antena1 o amendă de 50.000 de lei (500 de milioane de lei vechi). Filmarea cu camera ascunsă a fost difuzată în emisiunea moderată de Simona GhergheAcces direct, din 6 şi 7 octombrie. În aceeaşi ediţie, blondele lui Iri au descris, în direct, episodul indecent din locuinţa omului de afaceri.

Publicitate

De ce o amendă atât de mare?

Ora de difuzare a fost nepotrivită pentru subiectul abordat. În plus, imaginile din locuinţa milionarului de la Izvorani au fost difuzate fără acordul lui Columbeanu. CNA a sancţionat postul de televiziune din trustul Intact şi pentru atitudinea moderatoarei Simona Gherghe, care a insistat să afle cât mai multe detalii despre întâlnirea fetelor cu omul de afaceri.

Una din explicaţiile Antenei 1 pentru derapajul de la Acces direct: “Simona a căzut în capcana volupăţii subiectului.

Ce au spus membri CNA?

Narcisa Iorga, membru CNA:

  • "Nici măcar la emisiunile de divertisment nu se folosesc imagini cu camera ascunsă, fără ca persoana filmată să fie întrebată dacă este de acord cu difuzarea respectivei înregistrări.
  • Este interzisă difuzarea de imagini filmate în casa unei persoane fără consimţământul acesteia. Dumneavoastră aveţi interdicţia de a difzuza aceaste imagini, domnule Pânzaru (Albert Pânzaru, reprezentant Antena1 - n.r.). Dumneavoastră vă asundeti sub umbrela interesului public."

Cum s-a apărat Antena1?

Albert Pânzaru, reprezentantul juridic al trustului Intact:

  • Înregistrarea nu a fost făcută de noi. Consimţământul lui Irinel Columbeanu pentru difuzarea imaginilor nu-l putem proba acum, dar acesta nu a avut niciun fel de comentariu negativ la adresa ziarelor si asupra televiziunii.
  • Vreau să reţineţi din punctul meu de vedere, care reprezintă poziţia Antenei, că eroarea tratării acestui subiect, la maniera aceasta, o punem doar pe seama lipsei de experienţă a Simonei, pe un astfel de subiect de emisiune.

Amenda de 50.000 de lei a fost votată la propunerea Narcisei Iorga, membru CNA.

“Cred că o amendă de 50.000 de lei este un început. Aşa cum dumneavoastră argumentaţi poziţia printr-o greşeală şi eu pot să spun că legislaţia trebuie respectată tot timpul. O sancţiune de cunatum serios poate determina un comportament adecvat, pe viitor”, a spus Narcisa Iorga, membru CNA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Foarte bine, ce am vazut a fost un atentat la viata privata.
  • Marian S Marian S
    Ciudat, eu aveam alta parere despre Simona Gherghe... de la Lucian Mandruta pe post de circar nu am mai avut o asemenea dezamagire.
  • neamtu' neamtu'
    Eu as interzice in totalitate emisiunile de genul acesta, care nu fac decat sa arunce cu noroi in viata privata a unora...

Trimite un comentariu

sus