Skip to main content

Moise Guran, prima ediție la TVR: sub 50.000 de telespectatori și locul 12 în top

 

Moise Guran a debutat luni seara, la postul public TVR 2, cu emisiunea Ora de business. Audiența programului difuzat de la ora 19.00 a fost de sub 50.000 telespectatori, în mediul urban, la egalitate cu B1 TV. Postul TVR 2 a fost pe locul 12.

Publicitate

Audiența lui Guran a fost însă de două ori peste media postului pe interval. Datele, în continuare:

 • Ora de business a fost difuzată în intervalul 19.00-19.45. Audiența medie în mediul urban a fost de 44.000 de telespectatori (0,4 rating), la egalitate cu B1 TV.
 • TVR 2 a fost pe locul 12 în clasament. În intervalul respectiv (cu Știrile Pro TV și Observatorul Antenei 1), top 3 a fost:

Pro TV: 1.029.000 de telespectatori (9 rating)
Antena 1: 693.000 (6,1)
TVR 1: 268.000 (2,3)

 • TVR 2 a mai fost depășit de Acasă TV, Național, Antena 3, Kanal D, Realitatea TV, Disney, Prima TV și OTV.
 • Fără Moise Guran, TVR 2 scotea în octombrie o audiență mult mai mică: aproximativ 21.000 de telespectatori.
 • Când prezenta emisiunea BizBazar la Antena 3, de la ora 19.00, ratingul mediu urban era de aproximativ 120- 130.000 de persoane. Când BizBazar a fost mutată la ora 16.00, scotea cam 105.000 telespectatori.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Mie mi se pare slaba emisiunea. Mai exact, nu slaba ci „furata”. Majoritatea informatiilor sunt de prin ziare economice iar dl Guran comenteaza cat il duce capul pe anumiute subiecte. Are multe lacune pe anumite domenii. Oricum e bine ca incearca. La TVR se mai poate ca sunt bani publici, la privat nu are nimeni rabdare cu asa ceva.
 • Intr-adevar, o emisiunea realizata de un profesionalist si de echipa sa. Din cate am inteles, a plecat cu echipa lui de la Antena 3. Felicitari si bafta in continuare!
 • Da, fratilor, este firesc !!!!!!!!
  Pana si eu care sunt un fan al emisiunilor lui Moise Guram, nu am putut decat in seara asta emisiunea !!

  ASTA NU INSEAMNA NIMIC !! CAND EMISIUNEA SE VA STABILIZA, EA VA FI REGASITA DE CEI CARE IL APRECIAZA SI O SA VEDETI UN MIC PROCENT DE CRESTERE SI PENTRU TV2

  si vreau sa-i mai spun ceva lui Guran care sa inteleaga ce bine a facut plecand de acolo la TV2: postul acesta este disponibil in toata tara, deci practic ARIA de raspandire este mai larga, chiar si tineri din mediu rural vor constata cu surprindere ca au o emisiune FORMATIVA pentru gandire (economica, politica etc.) si isi vor putea forma un rationament managerial !!! Ce faot pozitiv, zau asa ! Hai sa lasam audienta...
 • Nu are nicio legatura cu jurnalele de stiri de la antena1 sau pro. Nu intra in concurenta directa pentru ca se adreseaza unui alt tip de public. Nu prea cred ca telespectatorii lui Moise se uita la stirile penibile ale Escai sau ale Bereclencei sau invers. Se adreseaza unui cu tot alt public. Si apoi cred ca fiind abia la inceput si nefiind promovata deloc era si logic sa se uite mai putina lume. Cu siguranta o sa-si recapete publicul Moise.
 • Eu am fost unul din cei 50 000... si nu mi-a parut rau. Am sa ma uit cat de des pot. Sper sa fie si in reluare la o ora rezonabila.
 • @ mad79.
  Asa-i. N-a fost promovata suficient.
  Dar nu-i singura. Am vizionat (intamplator) sambata, pe TVR1, de la ora 13 "Fara frontiere", moderata de Luca Niculescu. Emisiune interesanta. Niciodata n-am observat sa i se faca publicitate!
  Si prin TVR sunt multe aranjamente!? Pacat.
 • Elena?
  Oricine lucreaza, mai mult timp, intr-un mediu OTRAVIT inhaleaza - cu sau fara voie - particole patogene.
  Chiar si ... profesionistii. Important este insa sa stie cu ce sa se "trateze". La timp!
 • cred ca nu a fost destul promovata emisiunea,inclusiv pe TVR1 se puteau pune promouri la emisiune!oricum e cea mai profesionista emsiunea din media romaneasca!!!

Trimite un comentariu