Skip to main content

PARTENERIAT MEDIA: Fondatorul Hi5 vine în România la conferinţa How to web

 

Ramu Yalamanchi, fondatorul reţelei sociale hi5.com, vine la Bucureşti la conferinţa How To Web 2010.

Publicitate

Yamalachi va vorbi despre tendinţele internetului şi despre oportunităţile de afaceri în zona web. How to web va avea loc pe 3 şi 4 noiembrie şi reuneşte 500 de specialişti în online din toată Europa de Est.

Detalii, în comunicatul de mai jos:

Fondatorul hi5.com vorbeste la How To Web 2010 despre viitoarele oportunitati pentru antreprenorii online

Ramu Yalamanchi, fondatorul si CEO-ul retelei sociale hi5.com, vine pe 3-4 noiembrie la conferinta How To Web 2010 pentru a vorbi cu pasionatii web din Europa de Est despre tendintele web-ului global si viitoarele oportunitati pentru antreprenorii din online.

hi5 – reteaua sociala numarul 1 in Romania

Hi5, una dintre cele mai vizitate retele sociale din lume si cea mai mare retea sociala din Romania in ceea ce priveste numarul de vizitatori unici, a inceput ca website de dating cu 7 ani in urma. Intre timp, succesul de care s-a bucurat reteaua si concurenta venita din partea altor retele sociale puternice, au facut hi5 sa se repozitioneze in zona de social entertainment, targetand in principal segmentul de varsta 15-24 de ani.

In acest moment, reteaua sociala hi5.com este disponibila in peste 50 de limbi si reuneste peste 50 de milioane de vizitatori pe luna, fiind a treia cea mai mare retea sociala la nivel global si aflandu-se intre primele 20 de website-uri la nivel mondial din punct de vedere al traficului. In Romania, hi5 este cea mai mare retea sociala din punct de vedere al numarului de vizitatori si unul dintre cele mai vizitate situri din Romania, inregistrand peste 4 milioane de clienti unici pe luna conform statisticilor realizate de SATI.

Ramu Yalamanchi si urmatorul val de oportunitati pentru antreprenorii online

Ramu Yalamanchi, fondatorul hi5, este licentiat in informatica la Universitatea din Illinois – Urbana, Champaign si a pornit compania hi5 Networks, Inc. in anul 2002, trecand prin cateva variante de produs pana sa ajunga la ideea retelei sociale careia i-a dat drumul in 2003. La numai un an de la fondare, hi5 ajunsese unul dintre cele mai vizitate website-uri la nivel international.

Ramu va veni pe 3 si 4 noiembrie in Romania la conferinta internationala How To Web 2010 pentru a discuta cu antreprenorii online din Europa de Est despre viitoarele tendinte ale Internetului. Conferinta How To Web 2010 va reuni la Bucuresti 500 de specialisti in domeniul online din Europa de Est si nu numai, care vor discuta cu nume de succes si investitori din industrie despre opotunitatile si tendintele antreprenoriatului online international.

Fondatorul hi5.com va interactiona cu participantii la How To Web 2010 pe durata celor 2 zile si va raspunde intrebarilor ce ii vor fi adresate din partea publicului. Pe durata conferintei, Ramu va avea 2 interventii: prima va fi o prezentare in prima zi a conferintei intitulata “Modelarea viitorului: antreprenoriatul si noul val de oportunitati web”, iar cea de-a doua va fi in cea de-a doua zi a conferintei in cadrul panelului despre hub-urile de tehnologie web existente in lume si beneficiile acestora pentru un startup.

Pentru cei care doresc sa il cunoasca pe fondatorul hi5.com si sa ii adreseze intrebari sau sa ii ceara feedback, conferinta How To Web 2010 va avea loc la Bucuresti pe 3 si 4 noiembrie 2010, iar biletele pot fi cumparate direct de pe website-ul conferintei: www.how-to-web.net.

Partenerii principali al evenimentului sunt Adobe si Orange Romania, alaturi de HTC, Yahoo! Developer Network, FPP – Fundatia post privatizare si alti parteneri ai evenimentului precum Amiando, VIP Expert Events, Tarom, care sustin antreprenoriatul online.

Partenerii strategici ai How To Web 2010 sunt: Snapshot, (Interactive and Emerging Media Division, McCann PR), Seedcamp, TechCrunch, UBIT, Brohouse si Visualis.

Partenerii media care sustin conferinta: TheNextWeb, TVR – [email protected], Capital, Evenimentul Zilei, Chip, Computer World, PC World, Europa FM, startups.ro, evz.ro, arenabiz.ro, thenextweb.com/ro, paginademedia.ro, comunicatedepresa.ro, wallstreet.ro, HotNews.ro, bloombiz.ro, hit.ro, bestjobs.ro, balaur.ro, ejobs.ro, BucharestHubb, OpenCofee Club, Radio Lynx, IT Dogadjaji, Romanian Managers.

Foto: Cristina Nichitus, Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus