Skip to main content

PE SCURT: TVR1 lansează Bebe magia. Concurs de la Diva

 

TVR1 lansează, începând din 16 octombrie, emisiunea Bebe magia, un program despre copii, dedicat părinţilor. Diva Universal, fostul canal Hallmark, lansează împreună cu UPC un concurs care pune în joc un premiu un voucher în valoare de 1.000 de euro şi alte premii mai mici, precum bijuterii de argint şi telefoane mobile.

Publicitate

Bebe magia pentru părinţi


Prin această emisiune, Camelia Csiki îşi face debutul ca prezentator şi realizator. Ea a lucrat până acum în televiziunea publică ca reporter al Telejurnalului TVR 1. Prima ediţie Bebe magia, care va fi difuzată începând cu ora 9.00, îşi propune, printre altele, să răspundă la întrebarea “cum te descurci prima zi acasă, după naştere?”.

Voucher de 1.000D de euro în concursul Diva

Concursul se desfăşoară în perioada 11 octombrie-21 noiembrie pe site-ul concursdediva.ro. Pentru a putea câştiga unul dintre premiile puse în joc, concurenţii trebuie să ghicească numele actriţelor din serialele difuzate de postul Diva  Universal. Premiile săptămânale constau în bijuterii sau telefoane mobile. Marele premiu la tombola de la sfârşitul lunii este un voucher în valoare de 1.000 de euro, care poate fi folosit în anumite magazine.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus