Skip to main content

România liberă lansează un săptămânal gratuit

 

Medien Holding, grupul de presă care deține cotidianul România liberă, lansează mâine Săptămâna RL, o publicație săptămânală gratuită, ce numără opt pagini și care va fi tipărită în 30.0000 de exemplare.

Publicitate

Săptămânalul va fi distribuit atât prin intermediul a 20.000 de pucte de vânzare a presei, cât și în spații neconvenționale: mall-uri, cafenele, centre de afaceri, stații de autobuz, metrou, piețe și alte zone aglomerate.

Ce va conține ziarul gratuit marca RL?

Conținutul Săptămâna RL este structurat pe trei niveluri: pe de o parte, cititorii vor fi informați asupra celor mai importante evenimente ce vor fi abordate de presă în săptămâna următoare, iar pe de altă parte sunt tratate subiecte de actualitate ce țin prima pagină a presei din săptămâna în curs. Pe cel de al treilea nivel se realizează o retrospectivă a ultimelor șapte zile.

Un element care particularizează Săptămâna RL este faptul că cititorii se vor putea implica activ în evoluția acestei publicații. PDF-ul Săptămânii RL va fi disponibil online, în așa fel încât cititorii să poată contacta editorii, propune subiecte interesante sau expune probleme ce îi afectează direct.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • chiar crezi ca asta e o stire? se pregatesc sa dea o multime de oameni afara.poate asta ar fi o stire.
    n-avem bani de salarii,dar scoatem noi produse.foarte interesant!

Trimite un comentariu