Skip to main content

Sebastian Ghiţă: Contract de cinci ani cu Realitatea. Sebastian Ghiţă aplaudat de angajaţi

 

ACTUALIZARE 2: Sebastian Ghiţă a fost aplaudat de angajaţii Realitatea când a anunţat că măreşte salariile şi le trece pe cartea de muncă. El a mai spus că nu va interveni în politica editorială.

Publicitate

ACTUALIZARE: Sebastian Ghiţă a anunţat, în şedinţa de la Hotel Ramada (Bucureşti), că va plăti la timp salariile din grupul Realitatea. Potrivit declaraţiilor lui, făcute in faţa angajaţiilor, salariile vor creşte cu 7% şi vor fi plătite integral pe cartea de muncă.

Realitatea a semnat un contract de management cu divizia de media a grupului Asesoft, patronată de omul de afaceri ploieştean Sebastian Ghiţă (foto). Înţelegerea dintre Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă este anunţată, chiar în aceste momente, într-o întâlnire cu angajaţii Realitatea TV. Contractul cu Sebastian Ghiţă este pe o perioada de cinci ani.

În această variantă, Sorin Ovidiu Vîntu rămâne acţionar la grupul Realitatea. De altfel, din informaţiile paginademedia.ro, acesta a fost unul din motivele pentru care Vîntu şi Cristi Burci nu au finalizat discuţiile. În varianta cu Cristi Burci, Vîntu şi-ar fi vândut acţiunile de la Realitatea.

Cine este Sebastian Ghiţă, via EVZ:

  • Sebastian Ghiţă, patronul consorţiului Asesoft din Ploieşti, a fost unul dintre principalii organizatori ai Congresului PSD din februarie, unde Victor Ponta a fost ales preşedintele social-democraţilor.
  • Patronul grupului Asesoft, Sebastian Ghiţă, ocupă locul 50 în Top 300 Capital. El are o avere estimată la 120-125 milioane de euro, este căsătorit şi are un copil.
  • Potrivit Top 300 Capital, Sebastian Ghiţă are afaceri în domeniul IT (recent a achiziţionat acţiuni la Flanco), distribuţie, producţie, servicii, vinificaţie şi imobiliare.
  • Grupul Asesoft, din care fac parte Asesoft Distribution, Asesoft International, Asesoft Net, Teamnet International, Asesoft Smart, 2kTelecom, a înregistrat în 2009 o cifră de afaceri de circa 300 milioane de euro.
  • O pondere importantă în cifra de afaceri a avut-o Asesoft Distribution, unul din primii zece jucători de pe piaţa locală de distribuţie şi IT&C. Astfel, magazinul on-line eMag a avut în 2009 o cifră de afaceri de 60 mi

Sursă foto: Ziarul Financiar

Citeşte şi:

ACTUALIZARE: Sebastian Ghiţă a anunţat, în şedinţa de la Hotel Ramada (Bucureşti), că va plăti la timp salariile din grupul Realitatea. Potrivit declaraţiilor lui, făcute in faţa angajaţiilor, salariile vor creşte cu 7% pe cartea de muncă.

lioane de euro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mimi mimi
    pai as zice sa inceapa prin a plati salariile si daca inca nu a aflat data de salariu este 20 a fiecarei luni!

Trimite un comentariu

sus