Skip to main content

Telespectatorii votează la Judecă tu!, pe TVR 1

 

Începând de mâine, Irina Păcurariu va modera, în direct la TVR 1, emisiunea Judecă tu! Este vorba de un program interactiv, care va implica telespectatorii. Ei vor vota pro sau contra subiectului dezbătut în studio.

Publicitate

Emisiunea va fi difuzată de TVR în fiecare joi de la ora 21.00 şi îi va avea ca invitaţi permanenţi pe Andrei Cornea - eseist, Mihail Neamţu - filosof, Doru Lionăchescu - om de afaceri şi Cristina Stănciulescu - redactor şef al revistei VIVA.

Prima ediţie a emisiunii, potrivit reprezentanţilor TVR1:

“Emisiunea Judecă tu! aduce în discuţie teme importante ale societăţii româneşti actuale. La prima ediţie, telespectatorii vor putea vota pro sau contra temei „avem datoria să iubim România?”.

Cei din faţa micilor ecrane vor putea „să judece” subiectul dezbătut şi să-şi spună părerea prin SMS la numerele afişate în timpul emisiunii, mesajele lor fiind postate în direct pe ecran.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adam Adam
    @ vally.
    Chiar si Romica ne mai pacaleste uneori!
    Cat despre emisiunea cu pricina,ce sa zic; s-a desfasurat de fapt pe vechiul schelet al emisiunii ARENA PUBLICA moderata de Luca Niculescu si Oana Popescu.
    Numai ca , acum, in TVR a ajuns la putere CUUUUUUU...LCER!
    Asta, in curand isi va insusi toate emisiunile! Tare-i "flamanda"!
  • vally_nt vally_nt
    Am urmarit din curiozitate prima editie si ma declar destul de dezamagit. Discutii sterile si lipsite de continut pe marginea patriotismului la romani. Veti spune ca-i delicat subiectul si sunt eu subiectiv poate... Dar cand se aduce in discutie subiectul cu terfelirea simbolurilor nationale la mitingul politistilor prin aruncarea caschetelor nu vi se pare ca madam Culcer sta dupa usa si dicteaza? Sa dea Domnul sa ma insel eu, dar singura persoana credibila de la TVR e ...Romica Jurca.
  • Horea Horea
    Da, se pare ca pentru unii e interzis la comentarii.
    Traim dor inca in ... Romania.
  • radioamator radioamator
    Cat de tare! Sa mai zica cineva ca nu e OTV izvor de inspiratie.

Trimite un comentariu

sus