Skip to main content

Valeria Dorneanu, senior editor pe politic, a plecat de la Realitatea TV

 

Valeria Dorneanu, senior editor pe politic la Realitatea TV, a demisionat de la postul de televiziune deţinut de Sorin Ovidiu Vîntu. Contactată de paginademedia.ro, Valeria Dorneanu a confirmat plecarea.

Publicitate

În ultimele săptămâni, de la Realitatea TV a mai plecat Liana Pătraş, iar Melania Medeleanu a anunţat o retragere temporară din televiziune.

Valeria Dorneanu, pentru paginademedia.ro:

"Cred că am testat limitele rezistenţei mele şi am ajuns la concluzia că organismul meu a făcut faţă mai bine comunismului delirului actual. Ce s-a întâmplat în ultimii doi ani de presă (şi sunt de 20 de ani în breaslă)  este un experiment care îmi depăşeşte şi vârsta biologică, dar şi rezistenţa".

Valeria Dorneanu a venit în grup în 2006, ca redactor şef al agenţiei NewsIn. Ea venea în grupul Realitatea Caţavencu după ce a a fost un an consilier al preşedintelui Traian Băsescu. Înainte de Cotroceni, Valeria Dorneanu a lucrat 13 ani la agenţia de presă Mediafax, din care şapte ca redactor şef.

După un an şi jumătate la NewsIn, a demisionat din poziţia de redactor şef, dar a rămas în grup, ca senior editor pe domeniul politic la Realitatea TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Unde a plecat Patras ca vad ca inca prezinta stirile? Ce se va intampla cu Telesport care transmite numai darts stie cineva? Dar cu Romantica, era vorba sa o vanda inapoi trustului Chellomedia.
  • naivu naivu
    daaaaa. e jale cu plecarile lui mihnea si a veleriei!!!! cine o sa mai faca treaba? ma stric de ras!!!!!
  • geo geo
    ce se intampla, fratilor, acolo? obae tu nu ai o sursa in interior care sa iti dea niste explicatii, ptr ca articolul sa fie mai atractiv si mai complet?

Trimite un comentariu

sus