Skip to main content

Valeria Dorneanu, senior editor pe politic, a plecat de la Realitatea TV

 

Valeria Dorneanu, senior editor pe politic la Realitatea TV, a demisionat de la postul de televiziune deținut de Sorin Ovidiu Vîntu. Contactată de paginademedia.ro, Valeria Dorneanu a confirmat plecarea.

Publicitate

În ultimele săptămâni, de la Realitatea TV a mai plecat Liana Pătraș, iar Melania Medeleanu a anunțat o retragere temporară din televiziune.

Valeria Dorneanu, pentru paginademedia.ro:

"Cred că am testat limitele rezistenței mele și am ajuns la concluzia că organismul meu a făcut față mai bine comunismului delirului actual. Ce s-a întâmplat în ultimii doi ani de presă (și sunt de 20 de ani în breaslă)  este un experiment care îmi depășește și vârsta biologică, dar și rezistența".

Valeria Dorneanu a venit în grup în 2006, ca redactor șef al agenției NewsIn. Ea venea în grupul Realitatea Cațavencu după ce a a fost un an consilier al președintelui Traian Băsescu. Înainte de Cotroceni, Valeria Dorneanu a lucrat 13 ani la agenția de presă Mediafax, din care șapte ca redactor șef.

După un an și jumătate la NewsIn, a demisionat din poziția de redactor șef, dar a rămas în grup, ca senior editor pe domeniul politic la Realitatea TV.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Unde a plecat Patras ca vad ca inca prezinta stirile? Ce se va intampla cu Telesport care transmite numai darts stie cineva? Dar cu Romantica, era vorba sa o vanda inapoi trustului Chellomedia.
  • ce se intampla, fratilor, acolo? obae tu nu ai o sursa in interior care sa iti dea niste explicatii, ptr ca articolul sa fie mai atractiv si mai complet?

Trimite un comentariu