Skip to main content

EXCLUSIV: Melania Medeleanu se retrage din televiziune

 

Melania Medeleanu, una din cele mai vechi prezentatoare ale Realitatea TV, a decis să "facă o pauză".

Publicitate

Contactată de paginademedia.ro, Melania Medeleanu a confirmat că se va retrage, dar a spus că este o decizie temporară. De ce a luat această decizie?

Melania Medeleanu, pentru paginademedia.ro:

"Vreau să subliniez că nu este vorba de o demisie. Pur şi simplu, sunt o serie de lucruri dragi sufletului meu pe care le-am lăsat prea multă vreme în stand by. De pildă, este grozav faptul că după zece ani sunt din nou studentă şi mă pot duce la cursuri".

Melania Medeleanu a intrat la un Master în logopedie la Universitatea Bucureşti (Facultatea de Psihopedagogie specială).

Când revine la TV?

"Nu am nici cea mai vagă idee".

Are legătură decizia cu ultimele schimbări de la vârful Realitatea TV?

"Decizia am luat-o când am intrat la master, la începutul lunii septembrie, cu mult înainte de schimbările de aici. A fost o despărţire cât se poate de amiabilă. Colegii mei au înţeles că vreau să fac lucruri dragi mie şi prea multă vreme amânate."

Până când va mai sta la Realitatea?

"Nu mai târziu de 1 noiembrie."

Melania Medeleanu prezintă principalul program de ştiri al staţiei, Jurnalul de Prime Time, în fiecare seară. Jurnalista a mai prezentat emisiunea România politică, în care îi avea ca invitaţi permanenţi pe Emil Hurezeanu şi Iosif Boda. În 2005, a câştigat premiul APTR pentru cel mai bun jurnal de ştiri. Medeleanu lucrează la postul de televiziune al lui Sorin Ovidiu Vîntu încă din 2002.

Acum câteva zile, un alt prezentator al postului, Liana Alexandru (fostă Pătraş) a plecat de de la Realitatea TV, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihaita mihaita
    Eu cred ca la inteligenta si frumusetea ta este pacat ca stai in Romania.Pacat de unii prezentatori de la diverse asa zise televiziuni ca mai stau in aceasta tara.
  • iulian iulian
    draga m.m., poate iti iei o pauza de tot precum dana razboiu. devenisei prea plictisitoare. succes la sponsori. ciao
  • Horea Horea
    Laura, nici eu nu inteleg!
    Asa-i,inca,in Romania asta care nu reuseste sa ajunga la inalţimea NORMALITAŢII!
  • Laura Laura
    Nu inteleg de ce o prezentatoare TV, mai ales la stiri trebuie sa fie frumoasa. X citeste bine de pe prompter si e si frumoasa; Y nu rade ca proasta si e si frumoasa ... De cand frumusetea si eventual tineretea sunt calitati esentiale si suficiente pentru a fi jurnalist? Stirile sunt echivalentul recent si prezent al concursurilor de frumusete? S-a uitat cineva vreodata la CNN sau la BBC News? Vi se pare ca prezentatorii / reporterii / realizatorii de acolo sunt alesi dupa perfectiunea fizica sau putinatatea anilor? Nu cumva ei sunt doar prezentabili, decenti, rafinati, informati, cu multa experienta si chiar buni in ceea ce fac?
  • henrietta henrietta
    mie imi place f.mult de Andrea Berecleanu.cred ca la orice televiziune de prestigiu din lume ar putea lucra.
    are o voce f. placuta si potrivita pt. stiri, nu se mataie si gesticuleaza toata ziua si mai ales nu ne explica stirile ca la prosti, gen Sandra Stoicescu, nu rade toata ziua, doar cat trebuie,arata foarte bine , este frumoasa si naturala.
    asta e adevarul. imi pare rau ca toata lumea vorbeste doar de Melania Medeleanu cand defapt este goala , n-are substanta doar teatru de care drept sa spun am obosit enorm.
    cat despre Protv si Esca lumea se uita din obisnuinta dar si pt. faptul ca se repeta practic stirile de la ora 5.
    si Andrei Zaharescu este foarte bun , ar trebui sa-l aduca mai in prim plan este un domn.
  • Horea Horea
    @Petrisor Obae
    Responsabilitate?
    Din partea romanilor? Aproape zero!
    Traiasca INVENTIILE adevarate!
  • Horea Horea
    @Flaviu. De acord, cu foarte mici retineri.
  • Maria Maria
    Cum la ce sa-i foloseasca masterul?
    Pai vrea sa fie sefa la Realitatea. Asa ca S.Tanase. Fara studii, nu se mai poate. La cine sa aiba pile?
  • flaviu flaviu
    Spuneti ce vreti, dar fata asta nu avea nicio legatura cu jurnalismul. Plecarea ei? Foarte benefica pentru indobitocirea neamului. Sigur mai sunt de plecat aproape 90% dintre cei prezenti, urmeaza aripa tanara, si mai si, vai de capul nostru cu media romaneasca cu tot, o balaceala...
  • udi alan udi alan
    zice ca a lasat prea multe lucruri dragi in urma si se facuse vremea sa revina la ele!...
    bun, sa fie sanatoasa! inteleg ca televiziunea a fost vreun accident sau doar un moft. nasol, ca in locul ei de "papusa" ar fi putut fi alta care chiar sa fi avut vocatie pt asa ceva...
    bibelouri de pamant cu veleitati de bohemia!
    cei drept, cam batea la ochi...
    n avea fata treaba cu lumea asta
  • Horea Horea
    Ce repede trece timpul.
    Parca mai ieri "ingenua" Melania intorcea niste cartoane pe la BINGO. Si uite ce departe a ajuns.
    Master? La ce sa-i foloseasca?
    PILELE, acestea sunt cele mai de suces mastere, chiar daca suntem dupa 20 ani de democratie romaneasca.
  • cristiana cristiana
    Imi pare foarte rau ca nu o vom mai vedea pe Melania la Realitatea, cred ca este unul dintre cei mai buni oameni de televiziune de la noi. Si mai este si frumoasa pe deasupra! In acelasi timp, insa, vad cum criza economica si, mai ales, criza in presa ne lasa timp sa ne gandim un pic si la ce vrem sa facem cu adevarat. Ne forteaza sa incetinim putin ritmul nebunesc in care am trait in ultimii ani si sa dam prioritate lucrurilor pe care le-am lasat sa astepte pentru ca "nu aveam timp". Oricare ar fi ele. Daca e bine sau rau, vom vedea peste ani.
  • geo geo
    se intimpla ceva legat de toamna cu cititoarele pe prompter ale Realitatii. este a treia plecare dupa demisiile Lilianei Patras(Alexandru) si Deliei Vrinceanu...mai pleaca cineva, fetelor!?
  • iocan iocan
    PS - acel "cineva" malitios cu CNN-ul suna a Mircea Badea, adica jalnic
  • iocan iocan
    Este o stire pe jumate trista, din motivele explicate deja de Dan Costel mai sus, sper s-o revedem pe MM, poate in alt context...jumate buna, pentru ca MM era in ultima vreme in contrast evident cu otevizata Realitatea TV cea plina de vantu(ri), uneori chiar i se simtea jena in glas.

Trimite un comentariu

sus