Skip to main content

Directorul de vânzări de la Rautakirja şi-a dat demisia

 

Dan Ştefănescu şi-a dat demisia din poziţia de Director de vânzări al distribuitorului de presă Rautakirja România (fostul Hiparion).

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Dan Ştefănescu a declarat că “neacordul referitor la modul actual de colaborare cu clienţii de pe piaţa de presă tradiţională (chioşcari) a dus la această decizie”.

Ştefănescu a venit la Rautakirja în urmă cu doi ani pe o poziţie de National Key Account Manager, iar din februarie a fost numit director de vânzări. Anterior, a lucrat câţiva ani la Coca Cola (ultima dată pe poziţia de Key account Executive), Reckitt Benckiser şi Interbrand.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Nu a moi fost odata.......sau a terminat ce a acumulat atunci
 • vineri 01.04.2011 Mircea Limbasan director de vanzari la Rautakirja
 • gata s-au incheiat barfele?? ce pacat... era ca o telenovela :))
 • dar pe tine draga ioana cum te cheama ?de curiozitate asa ai curaj sa-ti spui numele intreg banuiesc eu cine este
 • am auzit de aceasta doamna Ontanu. asa de mult s-a manjit? atunci de ce mai scrie aici? ii pare rau ca nu mai poate sa fure? saracuta, mi-e mila de ea! de unde mai face rost de banuti sa traiasca precum o regina?
  draga mea, te compatimesc, nu mai poti sa traiesti din spagi, cred ca e greu ca s-a rupt caruta.
 • Fortza Daniel Zanfir - Publisher Service. Mare om, mare caracter!
 • Distinsa doamna Didi, in vocabularul limbii romane exista doua verbe distincte, "a vrea" si "a voi".
  "Nimeni, dar nimeni, nu mai vroia sa lucreze cu ei", in contextul folosit, forma corecta din punct de vedere gramatical este, ori "nimeni nu mai voia", ori "nimeni nu mai vruia", niciodata, dar retine, ca-ti va trebui in viata, niciodata "nimeni nu mai vroia".
  Pacat ca se foloseste un astfel de vocabular intr-o lume a presei, intr-un alt domeniu de activitate, se accepta astfel de erori, dar sa le intalnim in presa e prea mult....

  Cat despe subiectul propriu-zis, fiecare isi exprima parerea, insa doar faptele isi vor pune amprenta ....
 • Didi, sau hai sa-ti pe zic pe numele pe care il stie toata lumea din distributie, CARMEN ONTANU< zi-ne tu cata spaga ai luat pana acum. si cum ne putem baza pe unii ca tine. tu, care te pricepi la toate, stii exact cum merg lcururile, cum se invarte spaga, dar mai ales cum poti sa-i furi pe toti. "ca-ti trebuie in viata!
 • Sic, iti spun ceva, da' sa tii minte ca-ti trebuie in viata! Spaga se da la cei pe care-i duce capul. Cum sa ai curaj sa-i dai unuia pe care il vezi ca n-a priceput ABC-ul, cu ce te poate ajuta el? Tu nu vezi ca nici salariu nu i-au mai dat aia de la Rautakirja? Si asta pentru ca nu i-a putut ajuta cu nimic, nu-i asa?

Trimite un comentariu

sus