Skip to main content

EXCLUSIV: Adrian Bucur pleacă de la Prima TV

 

Adrian Bucur pleacă de la Prima TV, după nouă ani la postul de televiziune. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Bucur este în discuţii pentru o emisiune la TVR şi pentru un program la Realitatea TV.

Publicitate

O altă variantă este un post la biroul Euronews de la Bruxelles.

Contactat de paginademedia.ro, Adrian Bucur a confirmat plecarea, dar nu a comentat direcţia către care se îndreaptă în materie de televiziune.

Adrian Bucur, pentru paginademedia.ro:

"După aproape zece ani, închei colaborarea cu Prima TV. Era momentul să mă ocup şi de alte proiecte."

"Ca om de ştiri, am considerat că nu mai este locul meu într-o televiziune orientată mai mult pe divertisment."

Ce va face în continuare?

"Am firma mea de PR şi de media training (ABC Media) şi mă ocup de proiecte pe teme de European Affairs (mese rotunde, conferinţe etc). M-am orientat pe zona de European Affairs după stagiul de la Euronews, de la începutul anului."

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Adrian Bucur este în discuţii pentru proiecte de televiziune cu posturile TVR şi Realitatea TV. Totodată, el are o ofertă pentru un post de corespondent Euronews la Bruxelles. Adrian Bucur nu a comentat aceste informaţii.

Adrian Bucur a prezentat ultima dată jurnalul Focus de la ora 18.00, până în urmă cu o lună.

În această vară, el a fost în grupul jurnaliştilor care au fost într-o excursie în Noua Zeelandă, la invitaţia Roşia Montana Gold CorporationRMGC. A contat în discuţiile cu şefii Prima TV?

Ţi s-a reproşat că ai fost în Noua Zeelandă?

"Da, mi s-a reproşat, dar nu imediat, ci după o lună. Oricum, atunci când am fost plecat eram în concediu. Era o chestie eminamente privată."

A contat această excursie în decizia de a pleca de la Prima TV?

"Nu a fost decisiv acest aspect."

Carte de vizită Adrian Bucur:

 • Şi-a început cariera de jurnalist la Jurnalul Naţional.
 • Au urmat ziarul Curentul, apoi a fost consilier de presă la Ministerul Integrării Europene.
 • A intrat în audiovizual în 2000, ca redactor prezentator la Europa FM.
 • Din 2002 a prezentat Focus, la Prima TV.
 • În anul 2000 a debutat în radio ca redactor-prezentator la Europa FM, iar din 2001 este prezentatorul de la Focus, Prima TV.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Ce praf a ajuns...merge la B1tv ca nu a avut nici o alta oferta in rest...Penibil!!!Macar sa nu se mai creada ce nu e..adica printre altele si barbat!!!!
 • un 0 barat cu pile... bine zicea cineva mai sus ce tot atata discutii?
 • Alina - Ion sau Ion - Alina - articolul e despre un om pe care nu -l poate lua nimeni in serios. Numai el insusi se ia in serios :)))) Un loser de doi lei. O sa plece in afara cand mi-oi vedea eu ceafa. Daca apuca ceva la Realitatea, sa zica mersi. Pentru a lucra in strainatate chiar iti trebuie ceva circumvolutiuni. Ale domnului pseudoziarist bucur stralucesc prin absenta.
 • Ai puterea de a decide singur pentru cariera ta. MULT SUCCES, meriti ceva mai bun!
 • Ziaristuturmentat....daca nu poti lua in serios un articol..mai bine abtine-te! Cred ca Adrian Bucur chiar e un jurnalist serios, acuma, daca nu va fi loc pentru el pe sticla in Romania, bravo lui ca incearca in afara! asa e cu toti romanii profesionisti-pleaca din tara cum se iveste ocazia...
 • Vaaaai, dar cum, nu pleci chiar la CNN???? O valoare ca tine, care tinde la zero, ar trebui sa mearga la un post de prestigiu, nu-i asa???? BBC, CNN cel putin.
  Mediocritatea in doua picioare, asta e marele Cristian Bucur, Pardon Adrian. Lasa-neeeeee
 • Prea multe discutii despre acest Bucur. E de fapt un mediocru plin de el, pt ca la Prima Tv nu poti fi la stiri altceva de cat slabut.
 • Adi, prima, din dorintele exprimate in comentriu, s-ar putea sa se indeplineasca.
  CULCER, sefa de la stiri, adora baietii. De cand a venit (revenit) pe functie, a disparut partea feminina de la principalele jurnale de stiri!
  Nu stiu cum de e pastrata d-soara Dila. Probabila are o pila forte!
 • Interesante planurile lui Adrian ! Ii doresc sa devina prezentatorul jurnalului principal al TVR. Bine...asta in conditiile in care bugetarii de la televiziunea de stat nu-si vor mai ridica in functii verisoarele, amantele, matusile....si lista poate continua. In acelasi timp l-as vedea pe Bucur la Euronews...Cum ar suna..For Euronews, Adrian Bucur
 • E nevoie la Brussels de ziaristi buni. N-o sa stim niciodata ce se intimpla acolo,cu adevarat, daca nu trimitemi corespondenti de presa calumea.
 • Madalin Ciortea, esti pe aproape!
  In TVR, te realizezi doar daca ... ai pe cineva. Cineva cu functie.
  Altfel, vei munci pentru ca altii sa fie in prim plan si, apoi, sa incaseza (financiar) triplu decat tine.

Trimite un comentariu

sus